ASO Teknopark'tan büyük gurur! Bilişim 500 listesine girdiler

Ankara Sanayi Odası, şehir için çalışmaya devam ediyor. Kendisine bağlı olarak faaliyet gösteren alt kurumları ile iş ve teknoloji dünyasında hamleler yapan ASO yatırımlarının karşılığını bir kez daha önemli bir başarıyla aldı.

ASO Teknopark'tan büyük gurur! Bilişim 500 listesine girdiler

Ülkemizde ve dünyada farklı alanlarda kurulan yüzbinlerce şirket hizmet verdikleri gibi kendi içlerinde de bir rekabete giriyor. Geçerliliği kabul edilmiş derecelendirme ve sıralama kurumları ise firmaları belirli başlıklara göre değerlendiriyor.

2 FİRMA LİSTEYE GİRDİ

Ankara Sanayi Odası da sosyal medya hesapları üzerinden kendilerini memnun eden bir gelişmeyi duyurdu. Yapılan paylaşımda ASO çatısı altında faaliyet gösteren ASO Teknopark'ın iki firmasının ülkenin en iyi 500 şirketi arasına girdiği bildirildi.

ASO Teknopark'tan büyük gurur! Bilişim 500 listesine girdiler

Konu ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

"Ankara Sanayi Odası bünyesindeki ASO Teknopark, Türkiye’nin en büyük bilişim şirketlerinin sıralandığı 'Bilişim 500' listesinde bu yıl 2 firma ile yer aldı. Listeye 87. sıradan giren Deeptech firması, Yapay Zeka Kategorisi’nde de birinci oldu. Listede yer alan bir diğer ASO Teknopark şirketi ERY Bilişim de 422. sıradan 363. sıraya yükseldi"

ŞEHİR İÇİNDE ÖNEMLİ BAŞARI

Firmaların elde ettiği başarılar kurumlar için büyük anlam ifade ediyor. Genç ve tecrübeli isimlerin yaptıkları çalışmaların belirli bir değere kavuşması yeni yatırımların önünü açıyor. Bu başarı aynı zamanda Ankara'nın da adının duyulmasını sağlıyor.

SONRAKİ HABER