Kadın girişimcilere destek olmaya devam eden ASO bu alanda çok sayıda örnek çalışmaya imza atarken bunlara bir yenisi daha eklendi. ASO koordinasyonunda kadın girişimciliğin desteklenmesi için iyi niyet protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Ankara il genelinde kadın girişimcilerin desteklenmesi sağlanacak.
KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEKLENECEK!
ASO tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda "TOBB Ankara KGK “Kadın Girişimcilik Ekosistemini” Geliştirmeye Yönelik Faaliyetlerini Sürdürüyor Ankara Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu ile Başkent Üniversitesi arasında “İyi Niyet Protokolü” imzalandı.
Protokol ile birlikte Ankara ili genelinde kadın girişimciliğinin geliştirilmesine yönelik ortak proje, etkinlik, faaliyet ve çalışmalar yürütülmesi amaçlanıyor. “İyi Niyet Protokolü” TOBB Ankara KGK Başkanı Hande Öztürk ve Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Eyidoğan tarafından imzalandı. ASO’da düzenlenen protokol imza törenine; TOBB Ankara KGK Başkan Yardımcısı Gülder Başar, Başkent Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Ankara KGK Üyesi Dr. Ayşegül Ak, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Berna Dengiz, ASO Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ahmet Dinçer ve TOBB Ankara KGK İcra Komitesi Üyeleri katıldı." ifadelerine yer verildi.
Düzenlenen protokol sayesinde Ankaralı kadın girişimcelere yeni bir destek kapısı açılmış oldu. Ankaralı kadın girişimcilerin desteklenmesi için yeni adımlar atılacak.