ASO heyeti ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti

Ankaralı iş adamları ile şehir yöneticileri arasında sık sık görüşmeler yaşanıyor. Görüşmelerde taraflar birbirlerine iyi dileklerini iletirken çözülmesi talep edilen sorunlar masaya yatırılıyor.

ASO heyeti ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti

Ankara Sanayi Odası yetkilileri, şehrin önemli kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. İş dünyasının kendilerinden gündeme getirmesini istedikleri sorunları ilgili isimler ile istişare eden heyetin son durağı Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu.

ASO HEYETİNDEN ABB'YE ÇIKARMA

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ın başkanlığını yaptığı heyet, Ankara Büyükşehir Belediyesine gitti. Heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ederek şehirdeki sanayinin daha iyi noktalara gelmesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaret ile ilgili ASO tarafından yapılan bilgilendirmede "Başkent’te sanayinin daha da gelişmesi için yerel yönetimler noktasında yapılabileceklerin istişare edildiği ziyarette, ASO üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri de değerlendirildi" denildi.

ASO heyeti ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti

BAŞKENTİN SANAYİSİNE DESTEK MESAJI

ABB Başkanı Yavaş'ta ASO heyetinin kendisini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yavaş önceki döneminde olduğu gibi bu döneminde de Başkentli sanayicilerin yanlarında olacaklarını ifade etti.

ASO heyeti ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti - Resim : 2

Taraflar arası yapılan görüşme toplu fotoğraf çekimi ve çalışmalarda başarı dilekleri ile son buldu. ASO ve ABB temsilcilerinin ilerleyen dönemlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER