ASO Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu düzenlendi

Ankara Sanayi Odası Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu dün Etnografya Müzesi’nde düzenledi. ASO Başkanı Seyit Ardıç yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katılım sağladığını belirtti.

ASO Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu düzenlendi

Ankara Sanayi Odası Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu dün pek çok önemli ismin katılımı ile gerçekleştirdi. Başkan Ardıç, sosyal medya hesabı üzerinden düzenlenen etkinliğe ilişkin görüntüler paylaştı.

ETNOGRAFYA MÜZESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

Sanayicilerin ve yabancı misyonların bir araya geldiği etkinliğe ilişkin Başkan Ardıç şu paylaşımı yaptı:

“Ankara Sanayi Odamızın Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu’nu, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın teşrifleriyle her yıl olduğu gibi Etnografya Müzesi’nde gerçekleştirdik.

ASO Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu düzenlendi

Başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz olmak üzere katılımlarıyla bizleri onurlandıran büyükelçilere, milletvekillerimize, Bakan Yardımcılarımıza, sanayici yol arkadaşlarıma ve tüm konuklarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Sanayicilerimiz ile yabancı misyonun bir araya geldiği bu davetlerimiz yeni ve güçlü dostluklara, iş birliklerine vesile oluyor.

Ülkemizin Başkentini, sanayi ve teknolojinin de başkenti yapma hedefimize kararlı adımlarla yürüyoruz”

ASO Geleneksel Büyükelçilikler Resepsiyonu düzenlendi - Resim : 2

ANKARA EN ÇOK İHRACAT YAPAN 5’İNCİ İL

Düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katılım sağladığı belirtildi. ASO Başkanı Seyit Ardıç, resepsiyonda konuşma yaparak Ankara’nın ekonomisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin bölgesel ve küresel bir üretim üssü olabileceğini ifade eden Ardıç, başkentin en çok ihracat yapan 5’inci il konumunda olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER