ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı gerçekleştirildi!

ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı, vakfın 2023 faaliyet raporunun sunulmasıyla gerçekleştirildi. Toplantıya, ASO Başkanı Seyit Ardıç başkanlık etti.

ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı gerçekleştirildi!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Eğitim Vakfı'nın 2023 yılı faaliyet raporu, ASO Başkanı Seyit Ardıç'ın başkanlığında yapılan toplantıda sunuldu, değerlendirmede bulunuldu.

ASO'nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, ASO Eğitim Vakfı 2023 yılı faaliyet raporunun ibra edildiği toplantının ASO Başkanı Seyit Ardıç başkanlığında gerçekleştiği belirtildi.

Başkan Ardıç toplantıda, ASO Teknik Koleji’ne desteklerinden dolayı Mütevelli Heyet Üyeleri’ne teşekkür etti ve kolejin kapsamlı müfredatı ve seçkin eğitim kadrosuyla en güncel bilgiyi öğrencilere aktarmayı amaç edindiğini söyledi.

‘’OKULUMUZ YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞLA EĞİTİM VERMEYE DEVAM EDECEKTİR''

ASO Teknik Koleji'nin ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettirdiğini dile getiren Ardıç, okulun Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, evrensel standartlarda ve yenilikçi bir anlayışla eğitim vermeye devam edeceğini de vurguladı.

ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler ardından ASO Başkanı Seyit Ardıç ve ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti, ASO Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde fotoğraf çekildiler. Toplantının detayları ve fotoğraf ise ASO'nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER