ASO Başkanı Seyit Ardıç KAZANSİAD yöneticileri ile bir araya geldi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, çeşitli ilçe ve bölgeleri temsilen kurulan dernekleri yönetici isimleri ile görüşmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ardıç kurucu başkanlığını yaptığı KAZANSİAD yöneticileri ile bir araya geldi.

ASO Başkanı Seyit Ardıç KAZANSİAD yöneticileri ile bir araya geldi

Ankara'daki sanayi esnafının çalışmalarında aksaklık olmaması ve mesleki anlamda yaşadıkları problemlerin çözülmesi için kurulan Ankara Sanayi Odası (ASO) günümüzde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkent olmasından dolayı ülke ekonomisine katkı sağlayan büyük bir işlem hacmine sahip olan Ankara'da sanayi sektörü de ön plana çıkıyor. İl genelinde yer alan sanayi bölgeleri Ankara haricinde çevre iller içinde kritik önem taşıyor. Bu kapsamda Ankara Sanayisinin daha iyi yerlere gelmesi için çalışan Ankara Sanayi Odası, çeşitli dernekler ve o derneklerin liderleri ile görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

ASO BAŞKANI ARDIÇ KAZANSİAD HEYETİNİ KABUL ETTİ

Son olarak ASO Başkanı Seyit Ardıç, KAZANSİAD derneği yöneticileri ile bir araya geldiğini açıkladı. Görüşmede Kahramankazan bölgesindeki sanayilerin sıkıntıları masaya yatırıldı. Başkan Ardıç'ın yaptığı görüşme ile ilgili ASO'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç 2003 yılında Kurucu Başkanlığını yaptığı Kahramankazan Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KAZANSİAD) Başkanı Ali Güzey ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Kahramankazan bölgesindeki sanayicilerin sorun, görüş ve önerilerinin değerlendirildiği ziyarette, ASO Meclis Üyesi Sabit Tekirdağ da yer aldı” denildi.

Görüşme sonrası KAZANSİAD heyeti ve ASO Başkanı Seyit Ardıç bir hatıra fotoğrafı çektirdi. ASO'nun Ankara genelinde benzer dernekler ile bir araya gelmesi ve açıklamalar yapması bekleniyor. Bir sonraki görüşmenin kimler ile olacağı şu an için merak konusu.

SONRAKİ HABER