ASO Başkanı Seyit Ardıç kadın girişimcilerle bir araya geldi!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, WCF Avrupa ve Asya Zirvesi kapsamında Kadın Konseyi toplantısına katılarak kadın girişimcilerle bir araya geldi. Toplantıda önemli anlaşmalar imzalandı.

ASO Başkanı Seyit Ardıç kadın girişimcilerle bir araya geldi!

Başkanlığını TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun üstlenmiş olduğu Dünya Odalar Federasyonu’nun (WCF) Avrupa ve Asya Zirvesi kapsamında Kadın Konseyi Toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya ASO Başkanı Seyit Ardıç'da katılım gösterirken kadın girişimcilerle bir araya geldi. Düzenlenen konsey toplantısı yoğun ilgi gördü.

KADIN GİRİŞİMCİLER KONSEY TOPLANTISI İLE BİR ARAYA GELDİ!

Düzenlenen toplantıya katılan ASO Başkanı Seyit Ardıç yapmış olduğu açıklamasında "Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, WCF Avrupa ve Asya Zirvesi kapsamında Kadın Konseyi toplantısına katıldık.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile Mısır Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Kadın Girişimciler Konseyi arasında iş birliği anlaşmasının imzalandığı toplantıda, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Sayın Hande Öztürk ve kadın girişimcillerimizle bir araya geldik. Sürdürülebilir kalkınmanın itici güçlerinden kadın girişimcilerimize desteğimiz her zaman devam edecek." dedi.

ASO Başkanı Seyit Ardıç kadın girişimcilerle bir araya geldi!

Türkiye ekonomisinin gelişmesi ve kadınların büyüyen ekonomide daha fazla yer almasını sağlamak adına yürütülen çalışmalara destek veren ASO Başkanı Seyit Ardıç, kadınların sürdürülebilir kalkınma için önemine değindi. Kadın girişimciler için düzenlenen konsey toplantısında önemli işbirliği anlaşmalarına da imza atıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER