ASO Başkanı Seyit Ardıç 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı Açılış törenine katıldı

Ankara bugün ülke için önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı ATO Congresium'da düzenlendi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta düzenlenen törende hazır bulundu.

ASO Başkanı Seyit Ardıç 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı Açılış törenine katıldı

Ankara'da ülke teknolojisi için bugün önemli bir gün yaşandı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katılım büyük oldu. Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta düzenlenen törene katıldı.

ASO Başkanı Seyit Ardıç 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı Açılış törenine katıldı

Türkiye'nin milli teknoloji hamlesi kapsamında yerli üretimi desteklemek ve onların gelişmesini sağlama amacıyla düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı üst düzey siyasi ve yöneticilerin katılımı ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da törene videolu bir mesaj gönderdi.

“ELİMİZDEKİ TÜM İMKANLARI SEFERBER ETMİŞ DURUMDAYIZ”

Gönderdiği mesajda ülke teknolojisinin çok daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını Alper Gezeravcı'nın uzaya gönderilmesini de örnek göstererek anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ülkemiz tarihinde bir ilki teşkil eden Türk astronot ve bilim misyonumuzu geçtiğimiz günlerde Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderdik. İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğunun çocuklarımız ve gençlerimiz nezdinde uzay çalışmalarına ve bilimsel araştırmalara yönelik ilginin artmasına vesile olduğunu memnuniyetle müşahede ediyoruz. Yakaladığımız bu ivmeyi inşallah üniversitelerimizin de katkısıyla hayata geçireceğimiz yeni projelerle devam ettireceğiz. İstikbalimizin teminatı olan TEKNOFEST gençliğinin yetişmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber etmiş durumdayız” diyerek devlet olarak bu konuda her türlü çabayı sürdürdüklerini aktardı.

ASO Başkanı Seyit Ardıç 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı Açılış törenine katıldı - Resim : 2

ASO BAŞKANI SEYİT ARDIÇ, ASO STANDINI ZİYARET ETTİ

Fuarın açılış törenine katılan isimlerden ASO Başkanı Seyit Ardıç tören sonrası Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile birlikte fuarda yer alan ASO Model Fabrika standını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Ardıç stand ziyareti sonrası Bakan Kacır ve beraberindeki isimlerle hatıra fotoğrafı çektirdi

SONRAKİ HABER