ASO Başkanı Ardıç'tan tepki! Yurtta sulh, cihanda sulh!

ASO Başkanı Seyit Ardıç, dün Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçının iptal olması ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan olaylara tepki gösterdi.

ASO Başkanı Ardıç'tan tepki! Yurtta sulh, cihanda sulh!

Dün, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında, Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçının iptal olması ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Suudi yetkililerin, Türk temsilcilerin maça Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının yer aldığı tişört ve Atatürk'ün ‘’Yurtta sulh, cihanda sulh'' sözlerinin yer aldığı pankartla maça çıkmalarını istememesi üzerine her iki kulüp de maça çıkmama kararı aldı.

Kulüplerin maça çıkmama kararını duyurmasıyla tepkiler çığ gibi büyürken iki ülke arasındaki kriz de devam ediyor. Birbiri ardına gelen açıklamalarla tepki gösterilirken, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç da konuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

YURTTA SULH, CİHANDA SULH

ASO Başkanı Ardıç'tan tepki! Yurtta sulh, cihanda sulh!

ASO Başkanı Seyit Ardıç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Suudi Arabistan'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk futbol kulüplerine yapılan saygısızlığa tepki gösterdi.

Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı bir afiş paylaşan Başkan Ardıç, açıklama olarak ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘’Yurtta sulh, cihanda sulh - Mustafa Kemal Atatürk'' sözlerini ekledi. Ardıç'ın gönderisi beğeni toplarken, yaşanan olaylara tepkiler artarak devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER