ASO Başkanı Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’da yer almasını kutladı

Ankara Sanayi Odası Başkanı Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’daki gong törenine katıldı. Başkan Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’a dahil olmasını kutladı.

ASO Başkanı Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’da yer almasını kutladı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’a dahil olmasına yönelik Halka Arz Töreni’ne katıldı. Törende ASO Başkanı Seyit Ardıç’ın yanı sıra Borsa İstanbul Genel Müdürü Sayın Korkmaz Ergun, Yiğit Akü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Yiğit, Başkanvekili Sayın Eyüp Yiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamit Yiğit, Halk Yatırım Genel Müdürü Sayın Bülent Sezgin ve İntegral Yatırım Genel Müdürü Sayın Kıvanç Memişoğlu da yer alarak Yiğit Akü’nün Borsa’ya dahil olmasını ve gongun onun için çalmasını birlikte kutladılar.

Özellikle son aylardaki pek çok markanın halka arzlar sonrası Borsa İstanbul’a dahil olması sonrası bir gong da Yiğit Akü için çaldı. Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, sosyal medya hesapları üzerinden Yiğit Akü’nün borsada işlem görmeye başlamasının mutluluğu ve gururunu yaşadığına yönelik bir paylaşım da yaptı.

"ÜLKEMİZ SANAYİSİNE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Başkan Ardıç paylaşımında, “Kıymetli dostlarım Yiğit Akü ailesini başarılarından dolayı gönülden kutluyor, Ankara’mızın bu kıymetli markasının borsada işlem görmeye başlamasının, ülkemiz sanayisine, Yiğit Akü’ye ve tüm yatırımcılarına hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER