ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi

ASO Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne Avrupa'daki Türk iş insanlarından ziyarette bulunuldu. Görüşmede bir araya gelen taraflar, Türk iş insanları ile Ankaralı sanayiciler arasında etkileşimi artırmaya yönelik görüş alışverişinde bulundu, değerlendirmeler yaptı.

ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi

Ankara Sanayi Odası'nda (ASO) iş insanları rüzgarı esti. Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi.

ASO'nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) Başkanı Aziz Sarıyar ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi

Tarafların da bulunduğu bir toplantı Bülbüloğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bülbüloğlu ve ASO Meclis Üyesi Berker Bülbüloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, ATO Başkanı Gürsel Baran ve iş dünyasından isimler de katılım gösterdi. Toplantıda, Türk iş insanları ile Ankaralı sanayiciler arasında etkileşimi artıracak görüş ve öneriler değerlendirildi.

ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi - Resim : 2

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda ise, ‘’Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) Başkanı Aziz Sarıyar ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Bülbüloğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bülbüloğlu ve ASO Meclis Üyesi Berker Bülbüloğlu’nun ev sahipliğinde, ATO Başkanı Gürsel Baran ve iş dünyasından isimlerin de katıldığı ortak toplantıda Avrupa’daki Türk iş insanları ile Ankaralı sanayiciler arasında etkileşimi artıracak görüş ve öneriler değerlendirildi.'' ifadeleri kullanıldı.

ASO Başkanı Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Avrupa'daki Türk iş insanları ile bir araya geldi - Resim : 3

Toplantı ardından taraflar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER