ASO Başkanı Ardıç Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı!

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Akılbek Caparov'un da katıldığı Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı.

ASO Başkanı Ardıç Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı.

ASO'nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, ASO Başkanı Ardıç'ın da katılım gösterdiği Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Akılbek Caparov da katılım gösterdi ve TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

ASO Başkanı Ardıç Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı!

İKİ ÜLKE ARASINDA EKONOMİK VE TİCARİ İLİŞKİLER ELE ALINDI

Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu'nda, Türkiye ve Kırgızistan arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri daha yüksek seviyeye çıkarmak için görüş ve öneriler değerlendirildi, iş birliği anlaşmaları imzalandı.

ASO Başkanı Ardıç Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı! - Resim : 2

Konuyla ilgili ASO'nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, ‘’TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Akılbek Caparov’un katılımlarıyla, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye-Kırgızistan Yuvarlak Masa Toplantısı ve İş Forumu’na katıldı. İki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri daha yüksek seviyelere çıkarmak için görüş ve önerilerin değerlendirildiği toplantıda, iş birliği anlaşmaları da imzalandı. Toplantıya ASO Başkan Yardımcısı Ercan Ata da katıldı.'' ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, ASO Başkan Yardımcısı Ercan Ata da toplantıya katıldığı belirtildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER