ASO Başkanı Ardıç hedeflerinin Ankara'yı sanayide yukarı taşımak olduğunu söyledi

Ankara'da iş dünyasında sektör paydaşları sık sık bir araya gelerek ortak toplantılar gerçekleştiriyor. Söz konusu toplantı ve programlarda şehrin mevcut hacmini daha ileri taşıma vurguları da yapılıyor.

ASO Başkanı Ardıç: "Hedefimiz Ankara'yı sanayide zirveye taşımak"

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, şehir ile ilgili Ankara Sanayisinin Dünü, Bugünü ve Yarını adlı toplantıda hedeflerine dair bir konuşma gerçekleştirdi. ÜKTAD tarafından düzenlenen ve çok sayıda ismin katıldığı toplantıda Başkan Ardıç mevcut çalışmalarından ve planlarından bahsetti.

ASO Başkanı Ardıç hedeflerinin Ankara'yı sanayide yukarı taşımak olduğunu söyledi

TEKNOLOJİ ÜSSÜ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Geçtiğimiz aylarda ASO tarafından Ankara'ya bir teknoloji üssü kurulacağı açıklanmıştı. Toplantıda bu üs hakkında konuşan Başkan Ardıç "Türkiye'nin en büyük teknoloji üssünü kurmak için çalışmalara başladık. ASO Ankara Teknoloji Üssü, sanayi ile üniversite iş birliğinin güçleneceği, start-up'ların sanayi işletmeleriyle daha yakın ilişki içinde olacağı bir ekosistem oluşturacak, sanayi ile teknoloji tabanlı girişimciliği bir araya getirecek" şeklinde konuştu.

FİNANSMAN SIKINTISI İÇİN BANKALAR İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Ankara'yı sanayi ve teknolojide de zirveye taşımakta kararlı olduğunu ifade eden ASO Başkanı Seyit Ardıç sanayicilerin finansman sıkıntı içinde çalıştıklarını söyledi. Bankalar ile de görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

Toplantıya katılan çok sayıda isimde şehrin iş dünyasında çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışma vurgusu yaptı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER