ASO 1. OSB çevre ve enerji yönetiminde çifte sertifika kazandı

Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi, TSE tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda Çevre Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. Hak kazanılan belgelerin alınması ile beraber açıklama da geldi.

ASO 1. OSB çevre ve enerji yönetiminde çifte sertifika kazandı

Ankara Sanayi Odası (ASO) üyeleri başarıları ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB), sürdürülebilirlik ve verimlilik hedefleri doğrultusunda önemli adımlar atmayı sürdürüyor.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ASO 1. OSB TS EN ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.

“ÇEVREMİZE OLAN OLUMSUZ ETKİLERİ MİNİMUMA İNDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

ASO 1. OSB Bölge Müdürü Cüneyt Çalık, hak edilen sertifikalara ilişkin "ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi olarak Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda, Enerji Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sistemi belgelerini alarak, sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamalar konusunda kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk.'' dedi. ASO 1. OSB Bölge Müdürü Cüneyt Çalık, bu başarının yalnızca kalite ve güvenilirlik konusundaki taahhütleri değil, aynı zamanda doğaya ve gelecek nesillere duyulan saygıyı da yansıttığını ifade etti. “Çevre dostu projelerimiz çok yakında yürürlüğe giriyor” diyen ASO 1. OSB Bölge Müdürü Çalık, süreçte yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.

SONRAKİ HABER