Ankara'nın Başkanları Timko Yeşilova temel atma töreninde buluştu

Başkente ekonomi alanında bir yatırım daha gerçekleşti. Timko Eti'nin inşaatına başladığı yerleşkenin törenine çok sayıda isim katıldı.

Ankara'nın Başkanları Timko Yeşilova temel atma töreninde buluştu

Ankara'ya yerli ve yabancı şirketlerin yatırımı sürüyor. Yapılan yatırım ile hem yeni istihdam kapıları açılırken hem de şehir hacminin büyümesi sağlanıyor.

Konu ile ilgili önemli bir gelişme Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Yeşilova mahallesinde yaşandı. Bölgeye Timko Eti tarafından bir yerleşke inşaatına başlandı.

Ankara'nın Başkanları Timko Yeşilova temel atma töreninde buluştu

ANKARA'NIN ÖNDE GELEN İSİMLERİ ETİMESGUT'A GELDİ

Söz konusu temel atma töreninde Ankara'nın siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim hazır bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ATO Başkanı Gürsel Baran ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu açılışta yer alıp Timko yönetimine başarılar diledi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ve iş dünyasının temsilcileri ile birlikte, Timko Yeşilova Yerleşkesindeki temel atma törenine katıldık. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ankara'nın Başkanları Timko Yeşilova temel atma töreninde buluştu - Resim : 2

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar ile birlikte Timko Eti Yeşilova Yerleşkesi temel atma törenini gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Timko Eti Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aktay ve Yönetim Kurulu üyelerini çalışmalarından dolayı kutluyorum" diyerek ilgili kişilere iyi dileklerini iletti.

YERLEŞKENİN HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİ

Yapılan açılış töreninde alanın bölge insanına ve şehre hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Tören bu ifadelerle sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER