Ankara'da İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı yapılacak!

Ankara’da ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-21 Eylül tarihleri arasında İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı yapılacak.

Ankara'da İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı yapılacak!

Ankara yeni bir fuara daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı için geri sayım başladı. Bu fuarda kamu ve özel sektör bir araya getirilecek. 19-21 Eylül tarihlerinde yapılacak olan fuar için adres ise ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi oldu.

FUAR İLGİ ÇEKECEK

EXPOLINK Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı işbirliğiyle yapılacak. Ayrıca fuar organizasyonu Silah Sanayicileri ve Patlayıcı Maddeler İş Adamları Derneği tarafından da desteklenecek.

19-21 EYLÜL TARİHLERİNDE YAPILACAK

İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı, İçişleri Bakanlığı himayesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı işbirliğiyle ve Silah Sanayicileri ve Patlayıcı Maddeler İş Adamları Derneği desteğiyle EXPOLINK Fuarcılık tarafından düzenlenecek. 19-21 Eylül tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde kamu ve özel sektörü bir araya getirecek fuar kapsamında "İkinci Yüzyılda İç Güvenlik Sempozyumu" da yapılacak.

İŞ DÜNYASINI BULUŞTURACAK

İş dünyasının ilgi göstermesi beklenen İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı’na yoğun bir ilgi olması bekleniyor. Sektörün son ürünleri fuarda yer alacak ve tanıtımları yapılacak. Ayrıca fuar kapsamında yapılacak olan sempozyumda iç güvenlik ile alakalı önemli bilgilendirmeler yapılacak. Hem kamu hem de özel sektörde fuara katılımlar gerçekleşecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER