Ankara ve ATO üyelerinin fuarlarda temsil imkanları masaya yatırıldı

Ankaralı iş insanları için önemli bir toplantı yapıldı. Ankara Ticaret Odası tarafından yapılan istişare toplantısında yurt içi ve yurt dışı fuarlarda temsil edilme imkanlarının değerlendirildiği toplantıya bir çok isim katıldı.

Ankara ve ATO üyelerinin fuarlarda temsil imkanları masaya yatırıldı

Ankara Ticaret Odası bugün kurum içinde yapılan bir toplanı hakkında bilgilendirme paylaşımında bulundu. Yapılan toplantıda özellikle yurt içinde yurt dışında iş adamlarını bir araya getiren ve yeni ticari anlaşmaların yapılmasının önünü açan fuarlarda temsil edilme konusu görüşüldü.

Aktif olarak ülkemizin bir çok noktasında ekonomi ve iş dünyasını ilgilendiren farklı kategorilerde bir çok fuar düzenleniyor. Global anlamda önemli kabul edilen fuarlarda ve yerel fuarlarda bir kurumun ya da bir şirketin temsil edilmesi o kesim için büyük önem arz ediyor.

TEMSİL İMKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ

İşte bu noktada yaşanabilen sorunların neler olduğuna ve daha farklı neler yapılabileceğine dair Ankara Ticaret Odası kendi içinde bir görüşme yaptı. Söz konusu toplantı ile ilgili bir paylaşım yapan ATO “Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Uysallı ve Ömer Çağlar Yılmaz ATO’nun 58 No’lu Oteller ve Konaklama Tesisleri Meslek Komitesi tarafından düzenlenen ve ulusal ve uluslararası fuarlarda Ankara ve ATO üyelerinin temsil imkanlarının değerlendirildiği istişare toplantısına katıldı” denildi.Ankara ve ATO üyelerinin fuarlarda temsil imkanları masaya yatırıldı

Söz konusu toplantıda Oteller ve Konaklama Tesisleri Meslek Komitesi Başkanı Dursun Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ömer Özkan Özdemir, Meclis Üyeleri Birol Akman, Cenk Aydoğan, Komite Üyesi Gülay Kılıç ve sektör temsilcilerinin de hazır bulunduğu ifade edildi.

Ankara Ticaret Odası aktif ve güncel olarak kendisine bağlı meslek komiteleri ile bir araya geliyor. ATO ayrıca üyelerinin sorunlarını çözmek adına devlet yetkilileri ile sürekli görüşme halinde olduğunu vurguluyor.

SONRAKİ HABER