Ankara Sanayi Odasının kurduğu Teknik Koleji mezunlarını verdi

Ankara'da iş dünyasında daha donanımlı ve nitelikli bireyler yetiştirmek adına ASO 1. Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Teknik Koleji'nde öğrenciler için diploma töreni düzenlendi.

Ankara Sanayi Odasının kurduğu Teknik Koleji mezunlarını verdi

Ekonomik düzeni korumak ve güçlendirmek kadar sistemin devamının sağlanması da iş dünyasında önemli bir konu başlığı olarak kendine yer bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda sektör paydaşları bir araya gelerek bu durumun bir sorun olmaması için adımlarda bulunuyor.

Ankara'da da bu konuda elini taşın altına koyan Ankara Sanayi Odası ASO Teknik Koleji'ni kurarak yeni nesillerden nitelikli bireyler çıkarma hedefi ortaya koymuştu.

Bu kapsamda faaliyetlerini sürdüren ASO'da mezuniyet heyecanı yaşandı. ASO 1. OSB konferans salonunda gerçekleşen törende, ASO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Osmanbeyoğlu ile Burcu Özbozkurt, ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, ASO Eğitim Vakfı üyeleri, sanayiciler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Ankara Sanayi Odasının kurduğu Teknik Koleji mezunlarını verdi

"NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜ..."

Burada bir konuşma gerçekleştiren ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bozkurt'ta nitelikli personel vurgusu yaptı. Bozkurt "Nitelikli insan gücü, ülkemizin kalkınması için olmazsa olmaz bir unsur haline geldi. Biz de bu bağlamda, Türkiye çapında önemli bir model oluşturduk. Okulumuzda, 'Nitelikli Mühendis Adayı' yetiştirmek amacıyla, akademik ve teknik dersleri dünyadaki gelişmelerin ışığında veriyoruz" dedi.

Ankara Sanayi Odasının kurduğu Teknik Koleji mezunlarını verdi - Resim : 2

Yapılan konuşmalarının ardından ASO Teknik Koleji mezunlarına diplomaları teslim edildi. Ailelerde evlatlarının bu özel anlarını gururla takip ederek onların mutluluklarına ortak oldular.

SONRAKİ HABER