Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç liseli öğrenciler ile bir araya geldi

ASO Başkanı Seyit Ardıç bugün Ankara'da bir lisede düzenlenen kariyer günleri etkinliğine katıldı. Başkan Ardıç İş Dünyası’nda Başarı konulu etkinlikte öğrencilerine çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç liseli öğrenciler ile bir araya geldi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç Ankara'da bir lisede düzenlenen etkinlikte yer aldı ve öğrencilere meslek hayatı anlamda önemli cümleler kurdu.

ARDIÇ GENÇLİĞİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Cümlelerine gençliğin bir ülkenin geleceği için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak başlayan Başkan Ardıç “Gençlik bir toplumun ümidi, geleceği ve kıvancıdır. Gençlere önem verip ve onların iyi yetişmesine temin eden toplumlar geleceğe daha güvenle bakarlar” şeklinde konuştu.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç liseli öğrenciler ile bir araya geldi

Gençliğin öneminin ardından cümlelerini iş dünyasına bağlayan Seyit Ardıç günümüzde iş dünyasında yaşanan sorunlardan birisi olarak bilgili ve donanımlı insan eksikliğini söyledi. ASO Başkanı Ardıç “Artık iş dünyasının eline çekici ve testereyi alıp iş yapan insanlara değil, problemi gören, teşhis eden ve o problemi çözen insana ihtiyaç duyuluyor” diyerek gençlere kendilerini ne konuda geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.

ASO 90 ÖĞRENCİYİ ÇANAKKALE'YE GÖTÜRECEK

Başkan Seyit Ardıç konuşmasının ardından kendisini dinleyen öğrencilerin sorularını cevapladı ve meslek hayatlarına hazırlık dönemlerindeyken önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Ardıç konuşmasında öğrencilere sosyal faaliyetler konusunda da destek olacaklarını ve bu yıldan itibaren her sene 90 öğrenciyi Çanakkale'ye götüreceklerini açıkladı.

ASO Başkanı Seyit Ardıç'ın konuşmasını tamamlamasın ardından söz konusu etkinliğe katılımları nedeniyle Başkan Seyit Ardıç'a hediye takdimi yapıldı.

SONRAKİ HABER