Ankara Polatlı’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Ankara Polatlı için yeni bir personel alımı yayımlandı. Yayımlanan personel alımının detaylarına göre alımlar Polatlı Anaokulu İlkadım için yapılacak. Geçici olarak kapılacak alımda başvurular bugün başladı.

Ankara Polatlı’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı başladı

Polatlı’da bulunan anaokuluna temizlik görevlisi alımı yapılacak. Alımların geçici olacağı ve çalışmaların 27 Haziran 2025 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvuru yapanlar arasından 5 Eylül tarihinde noter kurası çekimi, 6 Eylül’de de mülakat yapılacak.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

Temizlik görevlisi için yapılacak alımlarda adayların bazı belgelere sahip olması gerektiği ifade edildi. Bulaşık ve temizlik bölümünde çalışmasına herhangi bir engeli olmayan adayların başvurabileceği açıklandı. 2 aylık deneme süresinin olacağı personel alımında personel geçici iş sözleşmesi uygulanacak.

KPSS ŞARTI YOK

Yapılacak alımların kamu alımı olmasının yanı sıra geçici olması sebebi ile KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi. Bunun dışında adayların yapılacak alım için istenilen evrakları hazırlamaları ve belirtilen MEB sertifikalarına sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular 2 Eylül Pazartesi günü sona erecek.

Ankara Polatlı’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı başladı

EN AZ İLKOKUL MEZUNU

İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yayımlanan ilanda alımlarda adayların en az ilkokul en fazla lise mezunu olması gerektiği ifade edildi. Başvurular online olarak İŞKUR üzerinden yapılacak. Son başvuru tarihinin 2 Eylül Pazartesi olduğu personel alımında adayların 4 Eylül tarihine kadar,

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı İlk yardım Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi.

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Hijyen Eğitimi Belgesi

İş deneyimi olarak çalıştığını gösteren SGK hizmet dökümü belgelerinin yanı sıra ikametgah belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi evraklarını teslim etmesi gerekecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER