Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'dan yeni yıl mesajı!

Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 2024 yılına girecek olmamız nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yılmaz'ın mesajında barış vurgusu dikkati çekti.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'dan yeni yıl mesajı!

Türkiye bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla adım atacak olmanın heyecanını yaşıyor. Yeni yıl mesajları art arda gelirken Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AKK Başkanı Yılmaz mesajında Cumhuriyet’in yüzüncü yılına, milli birlik ve bütünlüğe vurgu yaptı. AKK Başkanı Yılmaz ayrıca yeni yılda ‘’Yurtta Barış Dünyada Barış'' diyerek birlik ve beraberlik mesajı da verdi.

AKK BAŞKANI YILMAZ’DAN YENİ YIL KUTLAMASI

AKK Başkanı Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama onurunu yaşadığımız 2023 yılı sona ererken, hayatın tüm alanlarında, geçmişin birikimini geleceğe taşıma azim ve kararlılığındaki genç ve dinamik bir Türkiye umuduyla, yeni bir yıla daha merhaba demeye hazırlanıyoruz. Takvimlerimizden çıkmak üzere olan bu yılda, kolayca unutulamayacak acılar karşısında, Milletçe katılımcılığın katma değerini idrak ettiğimiz pek çok deneyime tanık olduk.” dedi.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'dan yeni yıl mesajı!

Açıklamasında 6 Şubat depremlerinde yaşadığımız kayıplara da değinen AKK Başkanı Yılmaz, ‘’Özellikle 6 Şubat depremiyle sarsıldığımız o kara günleri yine Milletçe birlik olma paydasında bir araya gelerek atlatmaya, yaraları sarmaya çalıştık, çalışıyoruz” ifadelerini kullanan AKK Başkanı Yılmaz, “2023 yılında yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşın yarınlara, gençlere ve çocuklara umut olabilmek adına, zor günlerde kenetlenmesini bilen bir hikâyenin ortak kahramanları olduk” ifadelerine yer verdi.

CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKILMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ

Yeni yılda da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması gerektiğine işaret eden AKK Başkanı Yılmaz, “Şimdi, yeni bir yıla ve Laik Demokratik Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken daha fazla gönül ve iş birliğiyle umuda kapıları kapatmadan yol almaya devam edeceğiz.'' dedi. AKK Başkanı Yılmaz, ‘’Bu azim ve kararlılıkla 2024 yılının, ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ şiarıyla tüm Dünyamıza barış ve huzur getirmesini; yeniden kendine yeten bir memleket hayaliyle, Ülkemiz, milletimiz, çocuk ve kadınlarımız, sokak hayvanları ve doğamız için sağlıklı ve eşit, genç işsizliğin olmadığı, istihdamın arttığı, adil ve refah içinde, bereket ve huzurla, üretim iklimin hakim olduğu kentlerde kamplaşmadan yaşama umudunda geçmesini diler, en içten duygu ve saygılarımla esenlikler temenni ederim.” ifadeleri ile mesajını sonlandırdı. Öte yandan AKK Başkanı Yılmaz, iş birliği mesajı da verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER