Ankara İŞKUR iş ilanları güncellendi! Kamu ve özel sektöre alımlar yapılacak

Ankara'da iş arayanların en sık müracaat ettiği kurumların başında gelen İŞKUR'dan yeni bir personel alım duyurusu geldi. Ankara'da İŞKUR iş ilanlarının güncellendiği duyuruldu. Kamu ve özel sektöre farklı meslekler için alımlar yapılacak.

Ankara İŞKUR iş ilanları güncellendi! Kamu ve özel sektöre alımlar yapılacak

Ankara’da KPSS’li ve KPSS’siz iş arayanlar için İŞKUR iş ilanları güncellendi. Farklı meslekler için yapılacak olan personel alımında adayların taşıması gereken başvuru şartları da ayrıntılı olarak açıklandı.

GÜNCEL İŞKUR İŞ İLANLARI

İŞKUR, pek çok meslek için personel alım ilanlarını duyurmaya devam ediyor. Özellikle büyükşehirler için yayımlanan ilanlar vatandaşlar tarafından daha sık takip ediliyor. Ankara’da yapılacak alımların satış temsilcisi, güvenlik görevlisi, temizlik personeli gibi çeşitli meslekler için olacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken genel başvuru şartları İŞKUR tarafından açıklandı. Özel şartlar alım yapılacak mesleklere göre farklılık gösterebiliyor. Firmalar deneyim, yaş şartı ve mezuniyet durumu gibi kriterler üzerinden özel şartlarını söylüyor. Ankara İŞKUR iş ilanları için yayımlanan güncel personel alımlarında başvuru şartları şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Alım yapılacak mesleğe göre belirtilen şartlara sahip olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumunun olmaması
  • Gerekli durumlarda mesleğe göre vardiyalı bir şekilde çalışabiliyor olmak
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Başvuru yapacak adayların güvenlik soruşturmasının olumlu olması
  • Alım yapılacak mesleğe göre ehliyetinin olması
  • En az 18 yaşında olmak
  • Emekli olmamak

Belirtilen bu şartlar İŞKUR iş ilanlarına başvurmak isteyen adayların taşıması gereken başvuru şartları arasında yerini alıyor. Ancak yayımlanan ilanlarda özellikle yaş şartı, mezuniyet durumu ve ehliyet gibi kriterler ilanlara göre farklılık gösterebiliyor.

Yayımlanan ilanlardan bazıları:

Ankara İŞKUR iş ilanları güncellendi! Kamu ve özel sektöre alımlar yapılacak

GÜNCEL ANKARA İŞ İLANLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen şartları taşıması halinde ilanların son başvuru tarihine kadar başvurabilecekleri ifade edildi. İŞKUR açık iş ilanları sayfasına giriş yaparak, alımların yapılacağı ili “Ankara” olarak filtrelemeniz halinde güncel Ankara iş ilanlarını sıralayabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER