ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz'e Yılın İş İnsanı Ödülü!

ANKAF Genel Başkanı ve ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz başarılarına yenilerini eklemeye devam ederken KAMU-DER tarafından verilen Yılın İş İnsanı Ödülü'nü almaya layık görüldü.

ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz'e Yılın İş İnsanı Ödülü!

Türkiye'nin en prestijli ödül törenlerinden biri olarak kabul edilen KAMU-DER Geleneksel Ödül Töreni 2024 düzenlendi. Düzenlenen tören siyasetten iş dünyasına kadar pek çok ismi bir araya getirirken adaylar arasında ödül kazanan isimler belli oldu. Bu isimlerden biri de ANKAF Genel Başkanı ve ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz oldu. Ayrıca 50'ye yakın il ve ilçe belediye başkanına da gecede ödül verildi.

ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz'e Yılın İş İnsanı Ödülü!

ALG HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADULLAH ALAGÖZ'E YILIN İŞ İNSANI ÖDÜLÜ!

İş ve siyaset dünyasını bir araya getiren Geleneksel Kamu-Der Ödül Töreni düzenlendi. Düzenlenen törende farklı kategoride ödüller hak sahiplerine teslim edilirken bir ödülde ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz'e verildi.

ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz'e Yılın İş İnsanı Ödülü! - Resim : 2

Ankaralı iş insanı Sadullah Alagöz düzenlenen törende ödülünü Eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam'ın elinden alırken 2024 yılı Kamu-Der yılın iş insanı ödülünü kazanmayı başardı. Alagöz ödülünü almanın sevincini sosyal medyadan paylaşırken emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

ALG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Alagöz'e Yılın İş İnsanı Ödülü! - Resim : 3

ALG HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADULLAH ALAGÖZ KİMDİR?

3 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak 23 Mart 1983 Ankara - Kahramankazan'da doğdu.

Öğrenim hayatını Ankara'da sürdürdü.

Babası Turgut Alagöz tarafından kurulan Alagöz Grup Mobilya'da kariyerine başlamış, 2000 senesinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

ALG Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olarak görev almasının yanı sıra ANKAF Federasyonu Genel Başkanı görevini de sürdürmektedir.

Evli olan Sadullah Alagöz 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER