Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı

İlçede Ramazan Bayramı'nın 2. günü kapsamında bayramlaşma organizasyonları devam ediyor. Geniş katılımlı bayramlaşma etkinliklerinde samimi anlar yaşanıyor.

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı

Haymana'da Ramazan ayı boyunca iftar organizasyonlarında bir araya gelen ilçe sakinleri bu seferde bayramlaşmak için bir araya geldi. Belediye tarafından yapılan çağrıya olumlu çok oldu.

HAYMANA'DA TOPLU BAYRAMLAŞMA ORGANİZASYONU

Geçtiğimiz günlerde Haymana Belediye Başkanı Levent Koç bayram mesajı yayınlamıştı. Yayınladığı mesajında Haymanalılara “Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” demiş ve onları düzenlenecek bayramlaşma etkinliğine davet etmişti.

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı

Cimcime Sultan Termal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine Haymana Belediye Başkanı Levent Koç başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Haymana Belediyesi tarafından yapılan buluşmada ilçe yönetimi ve kamu kurum kuruluş temsilcilerinden de kişiler yer aldı.

BAŞKAN KOÇ'TAN KAMU BİNALARINA BAYRAM ZİYARETİ

Başkan Levent Koç'ta alana gelen vatandaşlar ile bayramlaştı ve onlarla sohbet etti. Başkan Levent Koç gerçekleşen toplu bayramlaşma etkinliğinin ardından ilçedeki kamu binalarını ziyaret etti.

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı - Resim : 2

Haymana Devlet Hastanesi, Jandarma ve Emniyet Karakollarına giden Haymana Belediye Başkanı Levent Koç buralarda görev yapan personellerinde bayramlarını kutladı. Heyetler halinde yapılan ziyaretlerde Başkan Koç'a yeni seçildiği görevinde başarılar dilendi.

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı - Resim : 3

Haymana'da Bayram tatilinin sona ermesinin ardından belediyenin çalışmalarını sıklaştırması bekleniyor. 31 Mart seçimlerinin hemen ardından gelen bayram döneminin geride bırakılmasına ise az bir zaman kaldı.

SONRAKİ HABER