Gündem

Bakan Yerlikaya duyurdu! 15 ilde düzenlenen Bozdoğan-12 operasyonlarında 139 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! 15 ilde düzenlenen Bozdoğan-12 operasyonlarında 139 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 15 ilde düzenlenen Bozdoğan-12 operasyonlarında 139 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.
İddia! Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine atanan kayyum yaşamına son verdi İddia! Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine atanan kayyum yaşamına son verdi Fenomenler soruşturmasının bir diğer şüpheli çifti olan doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz'ün şirketine atanan kayyumun, ''Çok fazla kötülük'' var diyerek yaşamına son verdiği iddia edildi.
Özgür Özel'den Gökhan Zan açıklaması geldi! Şaşırmadım Özgür Özel'den Gökhan Zan açıklaması geldi! Şaşırmadım CHP Lideri Özgür Özel, TİP tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı geri çekilen Gökhan Zan hakkında açıklamalarda bulundu, ''Şaşırmadım'' dedi.
2024 Yerel seçimleri öncesi YSK'dan duyuru! Seçim yasakları başlıyor 2024 Yerel seçimleri öncesi YSK'dan duyuru! Seçim yasakları başlıyor Türkiye 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından 2024 yerel seçimlerini de tamamlayarak seçim gündeminden uzaklaşmak istiyor. Çok az bir zaman kalan seçimler ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
Akaryakıtta yeni dönem! Artık tek fiyat olacak Akaryakıtta yeni dönem! Artık tek fiyat olacak EPDK, yeni bir karara imza attı. Buna göre, akaryakıtta "Ultra force", "power", VMax" gibi ifadeler kaldırılacak ve tek fiyat sistemine geçiş yapılacak.
Ramazan Bayramı tatili uzatıldı mı, 9 gün mü, kaç gün oldu? Ramazan Bayramı tatili uzatıldı mı, 9 gün mü, kaç gün oldu? Ramazan ayının sona ermesine ve Ramazan Bayramı'nın gelmesine günler kala bayram tatilinin kaç gün olduğu hakkında açıklama geldi.
Yarın okullar tatil mi? 20 Mart kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? 20 Mart kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yarın kar tatili verilip verilmediği sorusu oldu.
Eski Milli futbolcu Ersen Martin neden hayatını kaybetti? Eski Milli futbolcu Ersen Martin neden hayatını kaybetti? Bugün gelen üzücü haber ile birlikte Eski Milli futbolcu Ersen Martin'in hayatını kaybettiği açıklandı. Konu hakkında sevenleri tarafından neden hayatını kaybettiğine ilişkin merak edilenler arttı.
Meteoroloji'den 10 il için sarı kodlu uyarı geldi! Kar ve ya sağanak yağış bekleniyor Meteoroloji'den 10 il için sarı kodlu uyarı geldi! Kar ve ya sağanak yağış bekleniyor Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda toplamda 10 il için kar ve sağanak yağışa karşı dikkat edilmesi gerekenler açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Bayram tatili 9 gün oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Bayram tatili 9 gün oldu Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olduğu ifade edildi.
Evde teravih namazı kılınır mı? Evde cemaatle teravih namazı kılınabilir mi Evde teravih namazı kılınır mı? Evde cemaatle teravih namazı kılınabilir mi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte gündüz oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar yatsı namazı vaktinde camilerde teravih namazı kılıyor. Camilerde teravih namazına gidemeyen insanlar evde tek başına teravih namazı kılıp kılmayacaklarını araştırmaya başladı.
ASELSAN yerli ve milli ufuk ötesi sonarı DÜFAS'ı duyurdu ASELSAN yerli ve milli ufuk ötesi sonarı DÜFAS'ı duyurdu Türk savunma sanayisinde önde gelen kurumlar arasında yer alan ASELSAN yeni geliştirdiği askeri cihazın detaylarını paylaştı. Söz konusu askeri cihazın yerli ve milli deniz sonarı olduğu ifade edildi.