Gündem

2024 MSÜ Kara Harp Okulu taban puanları açıklandı mı? 2024 MSÜ Kara Harp Okulu taban puanları açıklandı mı? Bu sene Milli Savunma Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen sınava giren ve tercih yapacak olan adaylar için bölümlere uygun şekilde taban puanları belirlendi.
MSB duyurdu! PKK'ya ait 39 hedef hava harekatlarıyla vuruldu MSB duyurdu! PKK'ya ait 39 hedef hava harekatlarıyla vuruldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait 39 hedef hava harekatlarıyla vurulduğu bilgisine ulaşıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de konuştu! Emeklilerin komisyon ödemesi 12 bin TL'ye kadar yükseltildi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de konuştu! Emeklilerin komisyon ödemesi 12 bin TL'ye kadar yükseltildi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'de düzenlenen mitinge katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere bankalar tarafından yapılan promosyon ödemesi hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Türkiye bir ilki daha başardı! İlk askeri uçak motoru başarıyla ateşlendi Türkiye bir ilki daha başardı! İlk askeri uçak motoru başarıyla ateşlendi Türkiye'nin yerli ve milli ilk askeri turbofan motoru olan TEI-TF6000'dan güzel haber geldi. İlk askeri motor, başarılı bir şekilde ateşlendi.
Adana'da çamaşır makinesi içerisinde havasız kalarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki kız başkentte son yolculuğuna uğurlandı Adana'da çamaşır makinesi içerisinde havasız kalarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki kız başkentte son yolculuğuna uğurlandı Adana'da yürekleri dağlayan olayda, 3 yaşında çamaşır makinesine giren ve havasızlıktan hayatını kaybeden kız çocuğu, başkent Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
31 Mart Yerel seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları tanıtıldı! 31 Mart Yerel seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları tanıtıldı! Gelecek 5 yıl boyunca yerel yönetimde kimlerin olacağının belirleneceği seçimlerin yapılmasına sadece 10 gün kaldı. Seçim ile ilgili geri sayım sürerken YSK, kullanılacak oy pusulalarını paylaştı.
MEB'den yeni karar! Öğrencilerin sosyal etkinliklere katılım durumlarının da değerlendirileceği karneler dağıtılacak MEB'den yeni karar! Öğrencilerin sosyal etkinliklere katılım durumlarının da değerlendirileceği karneler dağıtılacak MEB tarafından yapılan açıklamaya göre, ortaokul öğrencilerinin sosyal etkinliklere katımın durumlarının da değerlendirildiği yeni karnelere geçiş yapılıyor.
EPDK açıkladı! O Vatandaşların elektrik aboneliği artık daha ucuza gelecek EPDK açıkladı! O Vatandaşların elektrik aboneliği artık daha ucuza gelecek Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu önemli bir kararı kamuoyu ile paylaştı. Edinilen bilgiye göre bir çok vatandaş elektrik faturaları öderken artık daha ucuz bir masraf karşılayacak.
Seçim yasakları ne zaman başlıyor, neyi kapsıyor? Seçim yasakları ne zaman başlıyor, neyi kapsıyor? 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken propaganda serbestliği ve bazı yasaklara ilişkin YSK duyurusu yapıldı. Seçim yasaklarının ne zaman başlayacağı ve neyi kapsadığı da merak konusu olurken, Haber Ankara okurları için seçim yasaklarına ilişkin merak edilenleri derledik...
Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya oldu! Kadir Özkaya kimdir Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya oldu! Kadir Özkaya kimdir AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolmasının ardından yeni başkan seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucu Kadir Özkaya yeni başkan olarak ilan edildi.
MSÜ sonuçları açıklandı! 2024 MSÜ Sınav sonuçları sorgulama ekranı MSÜ sonuçları açıklandı! 2024 MSÜ Sınav sonuçları sorgulama ekranı Yüzbinlerce adayın merakla beklediği sonuç sabah saatlerinde açıklandı. ÖSYM Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçlarının belli olduğunu duyurdu.
İstanbul'da yaşanan kan donduran olay ardından bakanlıktan açıklama! 2 çocuk koruma altına alındı İstanbul'da yaşanan kan donduran olay ardından bakanlıktan açıklama! 2 çocuk koruma altına alındı İstanbul Bağcılarda yaşanan çocuk istismarı olayının gündeme gelmesi ardından tepkiler devam ederken, istismara uğrayan çocuklara yönelik açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık, haberlerde söz konusu olan 2 çocuğun koruma altında olduğunu açıkladı.