Gündem

Meteoroloji İç ve Batı bölgeleri için uyarıyı yayımladı! Pazartesi gününe kadar devam edecek Meteoroloji İç ve Batı bölgeleri için uyarıyı yayımladı! Pazartesi gününe kadar devam edecek Hafta içinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre iç ve batı kesimlerinde don olayının beklendiği belirtilmişti. Konu hakkında yeniden uyarı yayımlandı.
Başvuru için son günler! TBMM 157 personel alımı yapacak Başvuru için son günler! TBMM 157 personel alımı yapacak Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından yapılan açıklamalara göre bu ay içerisinde yapılacak olan 157 personel alımı için başvuruların sona ereceği ifade edildi.
Kate Middleton'a ne oldu, kanser hastası mı? Kate Middleton'a ne oldu, kanser hastası mı? Son günlerde bir süredir ortalarda görünmeyen Kate Middleton hakkında merak edilenlerin artmasının ardından uzun süredir beklenen açıklama geldi.
Bakan Göktaş Ankara'da şehit yakını, gazi ve gazi yakını 591 kişinin atamasının gerçekleştirildiğini duyurdu! Bakan Göktaş Ankara'da şehit yakını, gazi ve gazi yakını 591 kişinin atamasının gerçekleştirildiğini duyurdu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından bugün yapılan açıklamalar ile birlikte 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının gerçekleştirildiğini açıkladı.
Bakan Koca duyurdu! Randevu alıp gelmeyenlerle ilgili çalışma yapıldı Bakan Koca duyurdu! Randevu alıp gelmeyenlerle ilgili çalışma yapıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bugün yapılan açıklamalarda randevu alıp hastaneye gitmeyen kişiler için çalışmaların yapılacağı ifade edildi.
Kabine Toplantısı ne zaman, seçim öncesi kabine kararları neler olacak? Kabine Toplantısı ne zaman, seçim öncesi kabine kararları neler olacak? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi sorgulanmaya devam ediyor. Kabine toplantısı tarihi merak konusu olmaya devam ederken seçim öncesi kurulun bir araya geleceği tarih merak ediliyor.
2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ne zaman açıklanacak? 2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ne zaman açıklanacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan 8 bin personel alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Bakanlığın personel alımına dair bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken detaylar da merak edildi.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara dahil 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara dahil 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara dahil 14 ilde gerçekleştirilen Sibergöz-28 operasyonlarında 34 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Anil Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı Anil Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı Yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin yine benzer bir trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni Anıl Aci'nin geçirdiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.
MEB yeni müfredat ne zaman çıkacak, ders saatleri değişecek mi? MEB yeni müfredat ne zaman çıkacak, ders saatleri değişecek mi? Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği ile ilgili konular gündemde yer alıyor. Müfredat değişikliği hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken MEB tarafından yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor.
ÖSYM 2024-YDS/1 pazar günü yapılacak! ÖSYM 2024-YDS/1 pazar günü yapılacak! ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2024-YDS/1 açıklamalarda bulundu, öğrencilere başarılar diledi.
Motorin fiyatları bir kez daha değişiyor! İndirim geleceği açıklandı Motorin fiyatları bir kez daha değişiyor! İndirim geleceği açıklandı Geçtiğimiz günlerde zam gelen motorin fiyatları bir kez daha güncelleniyor. Yapılacak değişiklik bu sefer araç sahiplerini memnun edecek türden oldu.