Gündem

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sıcak Yuva Genelgesinin 15 Nisan'a kadar uzatıldığını açıkladı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sıcak Yuva Genelgesinin 15 Nisan'a kadar uzatıldığını açıkladı Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından hızlı bir şekilde soğuk havaya dönmesi bazı önlemleri de beraberinde getirdi. Konu ile ilgili valiliklere yazı gönderildi.
Kamuya daimi olarak 150 silahlı/silahsız güvenlik görevlisi alımı başladı Kamuya daimi olarak 150 silahlı/silahsız güvenlik görevlisi alımı başladı Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler özel kurumların yanı sıra kamu kurumlarının yayımladığı personel alımlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden önemli bir personel alım haberi geldi.
Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru açıldı mı, kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru açıldı mı, kazandı mı? Bugün Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında açılan 5 milyon değerindeki soru belli oldu. Yarışmacının soruyu doğru bilip bilmediği ise merak konusu oldu.
25-50 yaş arası kadın erkekler için başvurular 22 Mart’a kadar devam edecek! 25-50 yaş arası kadın erkekler için başvurular 22 Mart’a kadar devam edecek! İş arayanların müracaat ettiği kurumların başında olan İŞKUR güncel personel alımlarına güncel olarak devam ediyor. Resmi web sitesi üzerinden yayımlanan son ilana göre Vefa Projesi kapsamında 25-50 yaş arası kamuya kadın erkek personel alınacak.
Bakan Uraloğlu duyurdu! 4 yılda fiber uzunluğumuzu 850 bin kilometreye taşıyacağız Bakan Uraloğlu duyurdu! 4 yılda fiber uzunluğumuzu 850 bin kilometreye taşıyacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından bugün yapılan açıklamalarda fiber uzunluğu konusunda önümüzdeki yıllarda yapılacak yeniliklerden bahsedildi.
ÖSYM duyurdu! 2024 YDS sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı! ÖSYM duyurdu! 2024 YDS sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı! Bugün ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte bugün gerçekleştirilen YDS sınavının soru kitapçığı ve cevap anahtarının açıklandığı ifade edildi.
Kadir İnanır'a ne oldu, iyi mi, sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'a ne oldu, iyi mi, sağlık durumu nasıl? Bugün sabah saatlerinde gelen habere göre usta oyuncu Kadir İnanır'ın evinde yaşadığı inme sonucunda hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
63 ilde gerçekleştirilen MERCEK-14 operasyonlarda 852 silah ele geçirildi! 63 ilde gerçekleştirilen MERCEK-14 operasyonlarda 852 silah ele geçirildi! Ankara dahil toplamda 63 ilde gerçekleştirilen MERCEK-14 operasyonları hakkında açıklama yapan Bakan Yerlikaya operasyonlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
6 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 19 organizatör yakalandı! 6 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 19 organizatör yakalandı! Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 6 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonları çerçevesinde 19 kişinin yaşadığı belirlendi.
2024 PTT personel alımları ne zaman yapılacak? 2024 PTT personel alımları ne zaman yapılacak? PTT personel alımları vatandaşların gündeminde yer alıyor. PTT personel alımlarına ilişkin ayrıntılar merak konusu olmaya devam ederken alım tarihi de sorgulanmaya başladı.
2024 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, bayram tatili 9 gün mü? 2024 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, bayram tatili 9 gün mü? 2024 Ramazan Bayramına sayılı günler kala bayram tatili için geri sayım başladı. Bayram tatilinin ne zaman başlayacağı merak edilirken 2024 Ramazan bayramı tatili tarihleri merak edildi.
YKS AYT-TYT ikinci geç başvurusu ne zaman başlayacak ve bitecek, ücreti ne kadar? YKS AYT-TYT ikinci geç başvurusu ne zaman başlayacak ve bitecek, ücreti ne kadar? Eğitim hayatlarına istedikleri üniversite devam etmek üzere YKS'ye katılım sağlayacak olan adayların sınav başvurularına ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor.