Gündem

Bakan Tunç'tan Belçika’da Türk vatandaşlarına yapılan saldırılar hakkında açıklama! Bakan Tunç'tan Belçika’da Türk vatandaşlarına yapılan saldırılar hakkında açıklama! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Belçika’da Türk vatandaşlarına yapılan saldırıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda sosyal medya uygulamalarıyla ilgili tedbirler alınacak Bakan Tekin duyurdu! Okullarda sosyal medya uygulamalarıyla ilgili tedbirler alınacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından bugün yapılan açıklamalarda okullarda sosyal medya uygulamaları hakkında gerekli olan tedbirlerin alınacağı ifade edildi.
Yerel seçimde kaç oy pusulası var, hangi pusula ne renk, muhtar oy pusulası nasıl olur? Yerel seçimde kaç oy pusulası var, hangi pusula ne renk, muhtar oy pusulası nasıl olur? Yerel seçim süreci yakından takip ediliyor. Yerel seçimlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler ise oy pusulasını merak ediyor. Bu çerçevede oy pusulasına dair merak ettikleri artanlar araştırmalarına devam ederken Haberankara.com olarak detayları derledik.
31 Mart 2024 yerel seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 31 Mart 2024 yerel seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? Seçim görevlisi ücretleri ödeme tarihleri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Yerel seçimlerde sandık görevlisi olacak vatandaşlar ödemelerini ne zaman alacaklarını merak ederken yanıt aranan sorular da gündemde yer aldı.
MEB e-Devlet öğretmen görüşmesi nedir, öğretmen randevusu nasıl alınır? MEB e-Devlet öğretmen görüşmesi nedir, öğretmen randevusu nasıl alınır? Milli eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararlar kamuoyunun gündeminde yer alıyor. MEB tarafından alınan kararlar yakından takip edilirken son olarak öğretmen randevusu uygulaması da merak konusu oldu.
2024 DGS başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır, ücreti ne kadar? 2024 DGS başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır, ücreti ne kadar? DGS ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 2024 DGS sınavına katılım sağlayacak adaylar, DGS'nin ne zaman olduğunu öğrenmek istiyor. DGS başvuru tarihi ve DGS başvuru ücreti bilgisi merak edilirken ÖSYM'nin konuyla ilgili takvimi de araştırma konusu oldu.
Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi? Resmi açıklama geldi işte son sağlık durumu Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi? Resmi açıklama geldi işte son sağlık durumu Ahmet Mahmut Ünlü ya da halk arasında bilinen adı ile Cübbeli Ahmet Hoca yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Ünlü'nün son sağlık durumu nasıl?
1 Nisan resmi tatil mi, kamu personelleri idari izinli mi? 1 Nisan resmi tatil mi, kamu personelleri idari izinli mi? 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle 1 Nisan tarihinin resmi tatil olup olmadığı merak edildi. Bu çerçevede kamu personellerinin idari izinli sayılıp sayılmayacağı da gündemdeki yerini aldı.
ASELSAN F-16 uçaklarını yerli ve milli cihazlar ile güçlendirmeye devam ediyor! ASELSAN F-16 uçaklarını yerli ve milli cihazlar ile güçlendirmeye devam ediyor! Türk ordusunun askeri teçhizatlarını karşılaması için kurulan ASELSAN son teknoloji ürünler ile askerlerimizin bulundukları ortamda avantajlı olmasını sağlıyor. Son olarak geliştirilen ürün hava kuvvetlerine yönelik oldu.
Seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu, cezası var mı, ne kadar? Seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu, cezası var mı, ne kadar? 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken oy kullanamayacak olan vatandaşların araştırmaları başladı. Oy kullanmamanın herhangi bir cezası olup olmadığını merak edenler araştırmalarına devam ederken bunun bir zorunluluk olup olmadığı da merak konusu oldu.
Pek çok kişi bilmiyordu! Kek kalıplarının ortasında bulunan delik meğer bu işe yarıyormuş Pek çok kişi bilmiyordu! Kek kalıplarının ortasında bulunan delik meğer bu işe yarıyormuş Hemen hemen her evde bulunan kek kalıplarının ortasında bulunan deliklerin ne işe yaradığı pek çok kişi tarafından bilinmese de meğer çok önemli bir görevi varmış.
Survivor All Star dokunulmazlığı kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star dokunulmazlığı kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu? Bugün haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununun tamamlanmasının ardından Survivor All Star'da haftanın üçüncü eleme adayı belirlendi.