Gündem

AK Parti Arge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan vefat etti! AK Parti Arge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan vefat etti! Bundan iki ay kadar önce beyin kanaması nedeni ile tedavi altına alınan AK Parti Arge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, bugün hayatını kaybetti.
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması! Tüm tedbirler alınmıştır YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması! Tüm tedbirler alınmıştır 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener tarafından yapılan açıklamalarda gerekli olan tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.
31 Mart'ta Ankara'da marketler açık mı saat kaçta açılacak? 31 Mart'ta Ankara'da marketler açık mı saat kaçta açılacak? Yerel seçimlere kısa bir vakit kala seçim gününde Ankara'da marketlerin açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında yer aldı.
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme! Sınava girme zorunluluğu kaldırıldı YÖK'ten denklik için yeni düzenleme! Sınava girme zorunluluğu kaldırıldı YÖK tarafından bugün yapılan son duyuru ile birlikte denklik konusunda yeni düzenlemenin yapıldığı ifade edildi. Buna göre YKS sınavına girme zorunluluğunun da kaldırıldığı belirtildi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! Kırmızı bültenle aranan 2 zanlı yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Kırmızı bültenle aranan 2 zanlı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün yapılan son dakika açıklama ile birlikte kırmızı bülten ile aranan 2 zanlının düzenlenen operasyonla yakalandığı duyuruldu.
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? 2024 yılı Ramazan ayı devam ediyor. Ramazan ayının devam ediyor olması ile beraber oruç ibadetini yerine getiren İslam alemi bu kez son orucun hangi tutulacağını merak ediyor.
31 Mart Yerel Seçim günü düğün yapmak yasak mı? 31 Mart Yerel Seçim günü düğün yapmak yasak mı? Türkiye uzun bir süredir gündeminde olan seçimleri bu pazar günü gündeminden çıkaracak. On milyonlarca vatandaş sandık başına giderek oy verecek. Bu kapsamda ülke genelinde bir çok
1 Nisan'da okullar tatil mi, 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle okullar kapanacak mı? 1 Nisan'da okullar tatil mi, 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle okullar kapanacak mı? 1 Nisan tarihine ilişkin araştırmalar devam ederken okulların tatil olup olmayacağı da araştırma konusu olmaya devam ediyor. Okulların 1 Nisan tarihinde tatil olup olmayacağı merak edilmeye devam ederken yapılan bir son dakika açıklaması gündemi değiştirdi.
Aranan şahıslara yönelik 81 ilde operasyon! Binlerce şahsın yakaladığı bildirildi Aranan şahıslara yönelik 81 ilde operasyon! Binlerce şahsın yakaladığı bildirildi Türkiye genelinde şehirlerde olduğu gibi çeşitli zaman aralıklarında ülkenin tamamını kapsayan aranan şahısları yakalama operasyonları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı yapılan Çember-15 operasyonu hakkında bilgilendirme yaptı.
MEB'den son dakika tatil kararı! Eğitime o tarihte ara verilecek MEB'den son dakika tatil kararı! Eğitime o tarihte ara verilecek Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan bir son dakika kararı kamuoyunun gündeminde yer edindi. MEB'in son dakika kararı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken eğitime ara verilmesi kararı alındığı öğrenildi.
İŞKUR, yurt dışına gönderilmek üzere personel alımları için ilanı duyurdu! İŞKUR, yurt dışına gönderilmek üzere personel alımları için ilanı duyurdu! İŞKUR tarafından bugün yapılan son açıklamalara göre yetiştirilmek ve yurt dışına gönderilmek üzere alımı yapılacak personeller için alımların başladığını duyurdu.
Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması! Her ay 10-15 bin konut teslim edeceğiz Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması! Her ay 10-15 bin konut teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün deprem konutlarının ne zaman teslim edileceği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.