Gündem

Türkiye'nin dört bir yanından gelen renkli oy kullanma görüntüleri yüzleri güldürdü Türkiye'nin dört bir yanından gelen renkli oy kullanma görüntüleri yüzleri güldürdü Türkiye 31 Mart Yerel Seçimlerine odaklanırken her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de vatandaşların tercihleri kadar giyimleri de konuşuldu. Görüntüler görenleri tebessüm ettirdi.
Blok oy nedir? Blok oy nasıl kullanılır? Blok oy nedir? Blok oy nasıl kullanılır? 31 Mart seçimleri devam ederken Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde bir şahsın blok oy kullanmak istemesi akıllara blok oy nedir sorusunu getirdi. Söz konusu kavram kısa sürede gündem oldu.
Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi? Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi? Sabah saatlerinde başlayan yerel seçimlerinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için seçmenler belirlenen adreslere gitmeye başladı. Oy kullanan siyasiler arasında olan Devlet Bahçeli'nin yüzünde yer alan morluklar ve kolundaki sargı dikkatlerden kaçmadı.
31 Mart seçim günü AVM ler açık mı? 31 Mart seçim günü AVM ler açık mı? Türkiye Yerel seçimlere odaklanırken bir diğer yandan da günlük hayatın normal şekilde devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Bu kapsamda vatandaşlar hafta sonu AVM'lere gidip gidemeyeceğini öğrenmeye başladı.
Yeniden Refah Partisi kaç ili nereleri kazandı? Yeniden Refah Partisi kaç ilde belediye başkanlığını aldı? Yeniden Refah Partisi kaç ili nereleri kazandı? Yeniden Refah Partisi Kaç ilde belediye başkanlığını aldı? 2018 yılında siyaset hayatına başlayan Yeniden Refah Partisi bu seçimin kaderini belirleyecek partiler arasında görülmüştü. Fatih Erbakan'ın Genel Başkanlığını yaptığı partinin seçim sonucuna haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.
İYİ Parti kaç ili nereleri kazandı? Kaç ilde belediye başkanlığını aldı? İYİ Parti kaç ili nereleri kazandı? Kaç ilde belediye başkanlığını aldı? 31 Mart seçimlerinde oy kullanan seçmenler hangi partinin ne kadar oy aldığını araştırmaya başladı. Söz konusu seçimlerde yüzde kaç oy oranı alacak partilerden birisi de İYİ Parti oldu.
31 Mart 2024 oy kullanma saatleri! Oy sayımı bitti mi, saat kaçta bitecek? 31 Mart 2024 oy kullanma saatleri! Oy sayımı bitti mi, saat kaçta bitecek? Ülke genelinde seçimlerin başlamasının ardından vatandaşların akıllarına gelen ilk sorulardan birisi seçimlerin kaça kadar süreceği şeklinde oldu. Gün içinde çeşitli saatlerde müsait olabilecek vatandaşlar kendilerine uygun saatleri ayarlamaya başladı.
YSK iftarda oy sayımı tartışmalarına son noktayı koydu YSK iftarda oy sayımı tartışmalarına son noktayı koydu 31 Mart seçimleri kapsamında vatandaşlar yoğun bir şekilde oy verme işlemlerine devam ediyor. Yerel Seçimlerin Ramazan ayında olmasından dolayı görevli vatandaşların iftar için mola verip vermeyeceği kesin bir şekilde belirlendi.
Oy kullanırken bunlara dikkat edin! Oy kullanırken bilinmesi gerekenler Oy kullanırken bunlara dikkat edin! Oy kullanırken bilinmesi gerekenler Türkiye sabahın erken saatlerinden itibaren oy vermek için sandık başına gitti. 60 milyondan fazla kayıtlı seçmenin bulunduğu ülkemizde seçim günü için uyarılar tekrarlanıyor.
Oy kullanma işlemleri başladı! Türkiye yerel yöneticilerini seçiyor Oy kullanma işlemleri başladı! Türkiye yerel yöneticilerini seçiyor Haftalardır beklenen gün geldi. Ülke genelinde sabahın erken saatlerinden itibaren oy verme işlemleri başladı.
Bakan Tunç’tan Yerel Seçim mesajı! Bakan Tunç’tan Yerel Seçim mesajı! 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler hakkında Adalet Bakanı Yılmaz tunç tarafından yapılan açıklamalarda vatandaşlara seslenildi.
2024 oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? 2024 oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçimler hakkında merak edilenlere bir yenisi daha eklendi. 31 Mart seçimlerinde oy kullanmayan vatandaşlar için ceza verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.