Gündem

Artan sıcaklıkların ardından Meteoroloji tarih vererek duyurdu! O günden itibaren başlıyor Artan sıcaklıkların ardından Meteoroloji tarih vererek duyurdu! O günden itibaren başlıyor Son günlerde ülke genelinde yurt genelinde artan sıcaklıkların ardından Meteoroloji uzmanları tarafından sıcaklıkların mevsim normallerine ne zaman döneceği hakkında açıklama geldi.
2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman? 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman? Bakanlık tarafından alımı yapılacak olan 8 bin personel alımı için kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği en çok merak edilenler arasında yer aldı.
Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı ne zaman Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı ne zaman Geçtiğimiz hafta iş arayan vatandaşları heyecanlandıran bir açıklama yapılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın alım gerçekleştireceği ifade edilmişti. Vatandaşlar kura ile belirlenecek alımın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.
2024 Kadir gecesi ne zaman, Ramazan'ın kaçıncı günü idrak edilecek? 2024 Kadir gecesi ne zaman, Ramazan'ın kaçıncı günü idrak edilecek? İslam alemi Ramazan ayını idrak ederken Ramazan ayı içerisinde idrak edilecek olan Kadir Gecesi tarihi de merak ediliyor. Kadir Gecesi tarihleri merak edilirken tarih sorgulaması da sürüyor.
2024 Proje okullarına yönetici atama sonuçları açıklandı! 2024 Proje okullarına yönetici atama sonuçları açıklandı! Bir süredir pek çok aday tarafından merakla beklenen 2024 yılı proje okullarına yönetici atama sonuçları bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu.
Ankara dahil iki ilde kamu kurumuna uzman yardımcısı alınacak! Ankara dahil iki ilde kamu kurumuna uzman yardımcısı alınacak! Bugün yayımlanan personel alım ilanına göre Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından toplamda 18 personel alımı yapılacağı ifade edildi.
GSB Gençlik Medya Kampı başvuruları başladı, nasıl başvuru yapılır? GSB Gençlik Medya Kampı başvuruları başladı, nasıl başvuru yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Gençlik Medya Kampı için başvuruların başladığı ifade edildi. Bunun ardından başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Instagram çöktü mü, neden hata veriyor? Instagram çöktü mü, neden hata veriyor? Instagram için paylaşım yapmak isteyen kişilerin sorun ile karşılaşması sonucunda Instagram'da sorunun ne olduğu hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 işçi alım ilanını duyurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 işçi alım ilanını duyurdu! 1 Nisan tarihinde yayımlanan personel alımlarına göre farklı kadrolarda toplamda 69 personel alımının yapılacağı ifade edildi.
1 Nisan'da bankalar açık mı? 1 Nisan bankalar tatil mi? 1 Nisan'da bankalar açık mı? 1 Nisan bankalar tatil mi? Ülke genelinde dün yapılan seçimlerden dolayı geçtiğimiz günlerde okulların tatil olduğu ilan edilmişti. 1 Nisanın seçim sonrası gün olması ve Pazartesi olmasından dolayı bankalar açık mı sorusu sorulmaya başlandı.
YSK Başkanı Yener kesin olmayan seçim sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı Yener kesin olmayan seçim sonuçlarını açıkladı Milyonlarca Türk vatandaşının sandık başına giderek yaptığı sonuçlar belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener kameraların karşısına geçerek seçime dair sonuç bilgilerini verdi.
2024 Seçimleri Muhtarlık sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonuçları sorgulama ekranı 2024 Seçimleri Muhtarlık sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonuçları sorgulama ekranı 31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından Türkiye il ve ilçelerinde yönetimde söz sahibi olacak kimseler belirlendi. Seçimler sonrası akıllara gelen bir diğer soru Muhtarlık sonuçları, 2024 Yerel Seçimleri Muhtarlık sonuçları ne oldu şeklinde oldu.