Gündem

MEB 2024 Öğretmen atamaları ne zaman, öğretmen ataması branş dağılımı, tarihleri ve kontenjanları belli oldu mu? MEB 2024 Öğretmen atamaları ne zaman, öğretmen ataması branş dağılımı, tarihleri ve kontenjanları belli oldu mu? 2024 yılı öğretmen atama takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2023 KPSS sonuçlarıyla başvuruda bulunacak öğretmen adaylarının gözü kulağı MEB'den gelecek olan duyuruya çevrildi. Öğretmen atamaları ile ilgili olarak tarih açıklaması beklenirken detaylar da sorgulanmaya devam ediyor.
POMEM 7.500 öğrenci alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir? POMEM 7.500 öğrenci alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir? Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı öğrenci alımı için ilan açtı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. Bununla beraber başvuru şartları ve tarihleri de merak edilerek araştırılmaya başladı.
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 76 sözleşmeli personel alımı yapacak! Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 76 sözleşmeli personel alımı yapacak! Bugün yayımlanan personel alım ilanlarına göre Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu tarafından farklı kadrolar için 76 kişinin alınacağı duyuruldu.
2024 EGM 31. Dönem POMEM başvuruları başladı! İşte başvuru şartları 2024 EGM 31. Dönem POMEM başvuruları başladı! İşte başvuru şartları Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan personel alım ilanlarına göre Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan öğrenci alımları için başvuruların başladığı ifade edildi.
Instagram çöktü mü, ne oldu, hikaye, gönderi neden yüklenemiyor? Instagram çöktü mü, ne oldu, hikaye, gönderi neden yüklenemiyor? Bugün Instagram'da vakit geçirmek isteyen kişiler tarafından gelen açıklamalara göre hikaye ve gönderi yükleme gibi sorunların meydana geldiği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teröre karşı mesaj! Milletimizin düşmanıdır Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teröre karşı mesaj! Milletimizin düşmanıdır Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
MSB duyurdu! Kaza sonucu yaralanan bir asker şehit düştü MSB duyurdu! Kaza sonucu yaralanan bir asker şehit düştü Bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Kayseri'de meydana gelen kaza sonucunda yaralanan bir askerimizin şehit düştüğü ifade edildi.
Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Valilikten ilk açıklama geldi Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Valilikten ilk açıklama geldi Son yıllarda yaşanılan depremlerden dolayı zor günler geçiren Malatya şiddetli bir deprem ile sarsıldı. Merkez üssü Doğanşehir olan deprem sonrası can kaybı ve yaralı olup olmadığı merak konusu oldu.
Suç örgütlerinin çökertildiği Mahzen operasyonları sürüyor Suç örgütlerinin çökertildiği Mahzen operasyonları sürüyor Yurt içi ve yut dışı suç örgütlerinin çökertildiği operasyon serisi olan Mahzen'e yeni bir operasyon daha eklendi. İzmir'de yapılan operasyona çok sayıda isim katıldı.
Sık sık eklem ağrısı çekenler dikkat! Altında yatan neden kilo olabilir Sık sık eklem ağrısı çekenler dikkat! Altında yatan neden kilo olabilir Vücudunda sıklıkla ağrı hisseden ve bu ağrıların yaşam kalitesini etkilediğini ifade eden vatandaşlar için uzmandan önemli açıklamalar geldi.
İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı yapacak! İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı yapacak! Bugün İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre bakanlık tarafından toplamda 1608 personel alımı yapılacağı ifade edildi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! 6 ilde izinsiz gösteri yürüyüşü yapan 89 şüpheli gözaltına alındı Bakan Yerlikaya duyurdu! 6 ilde izinsiz gösteri yürüyüşü yapan 89 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün son dakika yapılan açıklamalarda izinsiz gösteri yürüyüşü yapan ve bölücü terör örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.