Gündem

Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 5 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarihin 13 Eylül 2024 olduğu ifade edildi.
Bolu'da 45 bin 720 öğrenci ders başı yaptı! Bolu'da 45 bin 720 öğrenci ders başı yaptı! Bolu’da 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı 45 bin 720 öğrenci ile başladı. İlk ders zili bugün çalarken Bolu Valisi Erkan Kılıç yeni eğitim ve öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.
Kırıkkale'de terör örgütü adına suç işleyen şahıs yakalandı! Kırıkkale'de terör örgütü adına suç işleyen şahıs yakalandı! Kırıkkale’de PKK/KCK silahlı terör örgütü adına suç işleyen bir kişi yapılan operasyon ile yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
9 Eylül resmi tatil mi, ne günü? 9 Eylül resmi tatil mi, ne günü? Tüm Türkiye’de okullar bugün açılıyor. Yeni eğitim öğretim yılının gelmesi ile birlikte günün anlam ve önemi veliler tarafından da araştırılıyor. 9 Eylül ne günü, resmi tatil mi? İşte merak edilenler..
DGS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖSYM DGS sonuç tarihi DGS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖSYM DGS sonuç tarihi ÖSYM’nin takvimine göre 14 Ağustos 2024 tarihinde açıklanması beklenen DGS sonuçları hala açıklanmadı. Haziran ayında sınava giren adaylar DGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Adaylar sınav sonuçlarına göre tercih işlemlerini gerçekleştirecek.
Okullarda MEB 2024-2025 eğitim yılı ara tatilleri ne zaman? Okullarda MEB 2024-2025 eğitim yılı ara tatilleri ne zaman? Türkiye’de okullarda bu sabah itibariyle ders zili yeniden çaldı ve 2024 – 2025 Eğitim ve Öğretim Yılı resmen başladı. Bu yıl okullarda ara tatillerin tarihleri açıklandı mı?
Okullarda telefon yasak mı, okula cep telefonu getirmek serbest mi? Okullarda telefon yasak mı, okula cep telefonu getirmek serbest mi? Milyonlarca öğrenci bugün ders başı yaparken okula gidecek öğrencileri için 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için MEB cep telefonu kararını açıkladı. Okula cep telefonuyla gidilir mi, okullarda telefon yasak mı?
Çorum'da sel sağlık ocağının duvarını ve kapısını yıktı Çorum'da sel sağlık ocağının duvarını ve kapısını yıktı Çorum’da şiddetli yağış sele dönüşürken bir sağlık ocağının kapısı ve duvarları sel sularından dolayı yıkıldı.
EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı Okullarda 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül 2024 Pazartesi gününün gelmesiyle çalıyor. Ders programı öğrenmek isteyen öğrenci, öğretmen ve veliler EBA sistemine girişi araştırmaya başladı.
12 ilde Gürz-13 operasyonları! 33 şüpheli yakalandı 12 ilde Gürz-13 operasyonları! 33 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde Gürz-13 adı verilen operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bölücü Terör Örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda 33 şüpheli yakalandı.
Bakan Tekin okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu Bakan Tekin okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu 9 Eylül tarihinde başlayacak okullar için gelen açıklamalar takip ediliyor. Okulların yarın yeni eğitim öğretim hayatı için ilk startı verecek olması heyecanı ile uyuyan milyonlarca öğrenci için son dakika açıklaması geldi.
2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? 2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? YKS ek yerleştirme tercih başvurularının alınmaya başlaması ile beraber herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar bu süreçte YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına odaklandı.