Gündem

8 Nisan PTT açık mı, PTT kargo çalışıyor mu? 8 Nisan PTT açık mı, PTT kargo çalışıyor mu? Kamu kurumlarının Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 gün süreyle tatil yapacak olmaları, birçok hizmetin işleyişini etkiliyor. Kargo ve posta hizmetlerinin bayram süresince nasıl bir program izleyeceği sorusunu gündeme gelirken PTT ve PTT kargonun çalışma durumları sorgulanıyor.
8 Nisan Borsa İstanbul açık mı, kapalı mı? 8 Nisan Borsa İstanbul açık mı, kapalı mı? Borsa'da işlemleri olanlar Borsa İstanbul'un 8 Nisan tarihi ile açık olup olmadığını sorgulanmaya başladı. Borsa İstanbul'un bugün işleme açık mı yoksa kapalı mı olduğu araştırılırken resmi tatilin 9 gün olarak açıklanmasının ardından işlem takvimi de gündemdeki yerini aldı.
8 Nisan sağlık ocakları açık mı kapalı mı? 8 Nisan sağlık ocakları açık mı kapalı mı? Sağlık ocaklarının çalışma durumu merak edilen konular arasında yer alıyor. 9 günlük bayram tatili nedeniyle kamu kurumlarının çalışma takvimi sorgulanmaya başladı. Sağlık ocaklarının 8 - 9 Nisan tarihinde hizmet saatleri araştırılırken resmi tatilin başlaması ile beraber detaylar da belli oldu.
Bakan Göktaş açıkladı! Nisan ayı SED ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz Bakan Göktaş açıkladı! Nisan ayı SED ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, SED ödemelerine ilişkin merak edilenleri yazılı bir açıklama ile cevapladı. SED ödemeleri ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlere özel açıklamada bulunan Bakan Göktaş, ödemelerin bayram nedeniyle öne çekildiğini ifade etti.
Ramazan bayramı dolayısıyla ülke genelinde gıda denetimleri sıklaştırıldı Ramazan bayramı dolayısıyla ülke genelinde gıda denetimleri sıklaştırıldı Ramazan ayında başlayan ve bayram dönemini de kapsayacak gıda fiyatlarında haksız oynamalara karşı denetimler sürüyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Meteoroloji bu illerde son dakika uyarısı yaptı! İç Anadolu dahil sağanak yağış başlıyor Meteoroloji bu illerde son dakika uyarısı yaptı! İç Anadolu dahil sağanak yağış başlıyor Hava durumu verilerini açıklamaya devam eden MGM, yaptığı son dakika uyarısı ile bazı illere dikkat çekerek gök gürültülü sağanak yağış ve poyraz açıklaması yapıldı.
Meteoroloji o iller için kritik sağanak ve fırtına uyarısında bulundu! Meteoroloji o iller için kritik sağanak ve fırtına uyarısında bulundu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre yurdun doğu bölgelerinde kuvvetli sağanak ve fırtına beklendiği ifade edildi.
Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8 bin personel alımı için başvuru yapan adaylar tarafından merak edilenler devam ederken, konu hakkında bugün açıklama geldi.
Ticaret Bakanlığı duyurdu! Fiyat listesinde eksik bilgi bulunan işletmeye 834 bin 28 lira ceza verildi Ticaret Bakanlığı duyurdu! Fiyat listesinde eksik bilgi bulunan işletmeye 834 bin 28 lira ceza verildi Bugün Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre bu sene yürürlüğe giren fiyat listesi zorunluluğu kapsamında bir işletmeye yüklü ceza verildiği duyuruldu.
Bayram tatilinin ilk gününde yaşanan trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti! Bayram tatilinin ilk gününde yaşanan trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti! Dün 9 günlük bayram tatiline girilmesinin ardından bayram tatili süresi boyunca meydana gelen trafik kazalarında 9 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.
Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir? Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir? Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Nuri Alço dün fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Alço'nun sağlık durumu merak konusu oldu.
Bakan Yerlikaya duyurdu! Mahzen-26 Operasyonlarında 20 kişi tutuklandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Mahzen-26 Operasyonlarında 20 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda iki ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 20 kişinin tutuklandığı belirlendi.