Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
10 Nisan bayramda marketler açık mı, kaçta açılıp kaçta kapanacak? 10 Nisan bayramda marketler açık mı, kaçta açılıp kaçta kapanacak? Ramazan Bayramı süresince marketlerin açık olup olmayacağı merak edilmeye devam ediyor. Migros, Carrefour, A101, BİM, ŞOK gibi perakende satış yapılan marketlerin bayram süresince çalışma durumunu derledik.
Bayramda eczaneler, hastaneler açık mı, kapalı mı, 10 Nisan sağlık kuruluşları çalışıyor mu, tatil mi? Bayramda eczaneler, hastaneler açık mı, kapalı mı, 10 Nisan sağlık kuruluşları çalışıyor mu, tatil mi? Ramazan Bayramı bugün başladı. Bayram gününde ilaca ve doktora ihtiyaç duyanlar, eczaneler ve hastaneler hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Bu çerçevede 10 Nisan tarihi ile sağlık kuruluşlarının çalışma durumlarını derledik.
KGM yol durum bülteni yayımlandı! Karayollarında durum KGM yol durum bülteni yayımlandı! Karayollarında durum Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu çerçevede KGM'nin yol durum bülteni de bayramın ilk günü itibariyle belli oldu.
Köprü, otoyollar ve toplu taşıma araçları ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz olacak? Köprü, otoyollar ve toplu taşıma araçları ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz olacak? Türkiye’de Ramazan Bayramı’nın idrak ediliyor olması ile birlikte köprü, otoyol ve toplu taşıma araçlarının ücret durumları da merak edildi. Ulaşımın ücretsiz olup olmadığı merak konusu olurken 10 Nisan tarihinde detaylar da belli oldu.
2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak? 2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak? Okulların ara tatilde olması nedeniyle ders zilinin çalacağı tarih de merak ediliyor. Ders zilinin çalacağı tarih merak konusu olmaya devam ederken öğrenci ve veliler ara tatilin sona ereceği tarih hakkında araştırmalarını sürdürüyor.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi İsrail'e jet yakıtı satışı iddialarını yalanladı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi İsrail'e jet yakıtı satışı iddialarını yalanladı Son dönemde Türkiye ve İsrail arasındaki ticaret konusunda çeşitli söylemler yapılmaya devam ediliyor. Son olarak İsrail savaş uçaklarının jetlerinin Türkiye'den gittiği iddiaları hakkında bir açıklama yayınlandı.
Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, bayramda yollar bedava mı? Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, bayramda yollar bedava mı? Ramazan Bayramı'nın 10 Nisan başlayacak olmasıyla birlikte gündeme bazı sorular geldi. Arabasıyla yola çıkacaklar bayramda hangi otoyolların ücretsiz olup olmayacağı sorularına cevap aramaya başladı.
Ramazan Bayramı tatilinin acı bilançosu artıyor! Bakan Yerlikaya'dan ilk 3 gün açıklaması Ramazan Bayramı tatilinin acı bilançosu artıyor! Bakan Yerlikaya'dan ilk 3 gün açıklaması 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 4. gününe girildi. Yollardaki yoğunluk devam ederken şu ana kadar kaç kişinin vefat ettiği de resmi olarak belli oldu.
Ramazan Bayramı'nda oruç tutulur mu, bayramda oruç tutmak günah mı, haram mı? Ramazan Bayramı'nda oruç tutulur mu, bayramda oruç tutmak günah mı, haram mı? Ramazan Bayramı'nın idrak edilecek olması ile beraber oruçla ilgili olarak merak edilenler de arttı. Ramazan Bayramı'nda oruç tutulup tutulmayacağını merak edenlerin araştırmaları devam ederken Diyanet İşleri Başkanlığı da konuya açıklık getirdi.
Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı, 10 - 13 Nisan AVM'ler kaça kadar açık? Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı, 10 - 13 Nisan AVM'ler kaça kadar açık? Alışveriş Merkezi çalışma saatleri araştırılan konular arasında yer alıyor. 2024 yılı Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle beraber bayram tatilinde AVM'lere gidecek olanlar AVM'lerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığını merak ediyor.
9 Nisan Arefe günü teravih namazı kılınır mı? 9 Nisan Arefe günü teravih namazı kılınır mı? Ramazan ayının son günü olan arefe günü bugün idrak ediliyor. Arefe günü münasebetiyle teravih namazı da merak edilen konular biri. Ramazan ayının son günü arefe gününde teravih namazı hakkında bilinmesi gerekenleri Haberankara.com okurları için derledik.