Gündem

14 Nisan Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! 14 Nisan Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! Hem hafta sonu hem de bayram tatili olması nedeni ile Ankaralı vatandaşlar tarafından bu Pazar günü nöbetçi olacak eczanelerin listesi merak konusu oldu.
Çevre Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Son başvuru tarihi 3 Mayıs Çevre Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Son başvuru tarihi 3 Mayıs Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre bakanlık tarafından farklı alanlara sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı ifade edilmişti. İlan için başvuru şartları belli oldu.
EGM 7500 polis memuru başvuruları yarın sona eriyor! EGM 7500 polis memuru başvuruları yarın sona eriyor! Nisan ayının başında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 7.500 polis memuru alımının yapılacağı belirtilmişti. Başvuruların yanı sona ereceği ifade edildi.
Türk Halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan kimdir, neden hayatını kaybetti? Türk Halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan kimdir, neden hayatını kaybetti? Bugün gelen üzücü haber ile birlikte Türk Halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan'ın hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Gelen bu haberin ardından hayatını kaybetme nedeni ile en çok merak edilenler arasında yer aldı.
AFAD, Antalya'daki teleferik faciasının nedenini açıkladı! AFAD, Antalya'daki teleferik faciasının nedenini açıkladı! Dün akşam saatlerinde Antalya'da meydana gelen teleferik faciasının neden meydana geldiği hakkında bugün AFAD Başkanı tarafından açıklama geldi.
13 Nisan kargolar açık mı? Kargolar bugün çalışıyor mu? 13 Nisan kargolar açık mı? Kargolar bugün çalışıyor mu? Ramazan bayramı tatilinde bir çok resmi ve özel kuruluş faaliyetlerine ara vermişti. Bu hizmetler arasında kargo dağıtım işlemleri de ön plana çıkmıştı.
Antalya'da teleferik kabini düştü! 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı Antalya'da teleferik kabini düştü! 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı Bugün akşam saatlerinde Antalya'da meydana gelen olayda teleferik kabini düştü. Yaşanan bu düşmenin etkisi ile birlikte de 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bakan Koca duyurdu! Bayramın tatilinin birinci gününden bu yana 10 bin kaza ihbarı geldi Bakan Koca duyurdu! Bayramın tatilinin birinci gününden bu yana 10 bin kaza ihbarı geldi İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaların ardından bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bayram tatil sürecinde gelen ihbarları açıkladı.
Bakan Göktaş Niğdeli şehidin baba ocağı için tadilat talimatı verdi! Bakan Göktaş Niğdeli şehidin baba ocağı için tadilat talimatı verdi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş şehidin baba ocağında gerekli olan tadilatların yapılması için çalışmaları başlattı.
Bayram tatilinde 6 günde 48 kişi hayatını kaybetti! Bayram tatilinde 6 günde 48 kişi hayatını kaybetti! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre Ramazan Bayram tatilinde 6 günde 48 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.
TESK Başkanı Palandöken: Tatil sonu dönüşler son güne bırakılmamalı TESK Başkanı Palandöken: Tatil sonu dönüşler son güne bırakılmamalı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken bayram tatili dönüşleri hakkında dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti.
Son Dakika! Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son Dakika! Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ifade edildi.