Gündem

İOKBS bursluluk sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İOKBS bursluluk sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na başvuru yapan adaylar tarafından sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.
Bakan Özhaseki duyurdu! Bazı illerde sıcaklıklar 30 dereceyi geçecek Bakan Özhaseki duyurdu! Bazı illerde sıcaklıklar 30 dereceyi geçecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamalarda önümüzdeki günlerde bazı illerde sıcaklıkların artarak 30 dereceyi geçeceği ifade edildi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı 28 sürekli işçi alım ilanını duyurdu! Sahil Güvenlik Komutanlığı 28 sürekli işçi alım ilanını duyurdu! Geçtiğimiz gün Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre belirlenen kadro için toplamda 28 personel alımı yapılacağı ifade edildi.
2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitecek, son başvuru tarihi nedir? 2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitecek, son başvuru tarihi nedir? Bu sene Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan sınava girerek tercih yapacak olan kişiler için tercihlerin son başvuru tarihi merak konusu oldu.
Öğr. Gör. Ali Parim dezenformasyonun ciddi bir sorun olduğuna vurgu yaptı Öğr. Gör. Ali Parim dezenformasyonun ciddi bir sorun olduğuna vurgu yaptı İnternetin ve sosyal medya uygulamaların hayatın bir parçası olması beraberinde bazı hassasiyetleri de beraberinde getiriyor. Öğretim görevlisi Parim'de bu konuda önemli ifadelerde bulundu.
2024 ALES ne zaman, saat kaçta yapılacak? 2024 ALES ne zaman, saat kaçta yapılacak? Yükseköğrenim hayatına devam etmek isteyen üniversite öğrencilerinin katılım sağladığı ALES ile ilgili soru işaretleri arttı. ALES'in ne zaman yapılacağı merak konusu olurken adaylar da bayram sonrası araştırmalarına hız kazandırdı.
Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi Türkiye güne bir otobüs kazası haberi ile daha uyandı. Malatya'da bir yolcu otobüsünün devrildiği haberi kısa sürede gündem oldu.
Orman Genel Müdürlüğü 170 personel alımı yapacak! Başvurular 29 Nisan'da başlıyor Orman Genel Müdürlüğü 170 personel alımı yapacak! Başvurular 29 Nisan'da başlıyor Geçtiğimiz günlerde Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlarda toplamda 170 personel alımının yapılacağı ifade edilmişti. Başvuru şartları ise belli oldu.
Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz kim, neden tutuklandı? Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz kim, neden tutuklandı? Bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan açıklamalarda Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin yürütülen soruşturmada Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklandığı ifade edildi.
İŞKUR günde 713 TL cep harçlığı ile meslek sahibi yapacak! İşte başvuru şartları İŞKUR günde 713 TL cep harçlığı ile meslek sahibi yapacak! İşte başvuru şartları Mesleki deneyim kazanmak ve bir iş sahibi olmak isteyen kişiler için İŞKUR tarafından yapılan açıklamalara göre düzenlenen programlar ile mesleki deneyim kazandırılacağı duyuruldu.
15 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, bugün okul var mı? 15 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, bugün okul var mı? 9 günlük bayram tatilinin sona ermesinin ardından bu Pazartesi günü okulların açılıp açılmayacağı en çok merak edilenler arasında yer aldı.
Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak! Bugün yayımlanan personel alım ilanlarına göre Dışişleri Bakanlığı tarafından toplamda 8 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu.