Gündem

Merakla bekleniyordu! Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Merakla bekleniyordu! Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından öğretmen atamaları hakkında yapılan açıklamaların ardından bugün Bakan Tekin bilgilendirmelerde bulundu.
31. Dönem POMEM giriş sınavı ön başvuru sonuçları açıklandı! 31. Dönem POMEM giriş sınavı ön başvuru sonuçları açıklandı! Bugün gelen son dakika açıklaması ile birlikte merakla beklenen 31. Dönem POMEM giriş sınavı başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.
TUS sınav sonuçları açıklandı! TUS 1. Dönem sınav sonucu sorgulama ekranı TUS sınav sonuçları açıklandı! TUS 1. Dönem sınav sonucu sorgulama ekranı Yüzbinlerce adayın girdiği Tıpta Uzmanlık Sınavı ile ilgili beklenen haber geldi. ÖSYM cevap kağıtları ve aday cevaplarının erişime açıklandığını bildirdi.
Akşam saatlerine kadar devam edecek! Meteoroloji o iller için kuvvetli fırtına ve rüzgar uyarısı yaptı Akşam saatlerine kadar devam edecek! Meteoroloji o iller için kuvvetli fırtına ve rüzgar uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son uyarılar çerçevesinde yurdun belirli kesimlerinde vatandaşların kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
Bu yöntemi keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! İşte pratik yumurta soyma taktikleri Bu yöntemi keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! İşte pratik yumurta soyma taktikleri Pek çok kişi farklı yöntemler denese de bir türlü en pratiğine ulaşamadığı yumurta soyma taktiklerine son verecek yeni yöntemler açıklandı.
POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2024 yılı için gerçekleştirilen toplamda 7 bin 500 polis alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.
Kadrolar belli oldu! Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak Kadrolar belli oldu! Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak Nisan ayı için Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan çerçevesinde Dışişleri Bakanlığı tarafından belirlenen kadrolarda personel alımı yapılacağı belirtildi.
Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi! Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi! 17 Nisan tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararları çerçevesinde Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı’nın seçildiği ifade edildi.
AFAD son dakika duyurdu! Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem medyana geldi AFAD son dakika duyurdu! Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem medyana geldi Az önce AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması! Yakında bir miktar atama yapacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması! Yakında bir miktar atama yapacağız Bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısı ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğretmen atamaları konusunda bilgilendirme yaptı.
İsviçre'den maden suyu için uyarı gelmişti! Beypazarı Soda'dan ilk açıklama İsviçre'den maden suyu için uyarı gelmişti! Beypazarı Soda'dan ilk açıklama Bugün gündeme gelen olayda İsviçre, Beypazarı maden suları hakkında sağlığa zararlı olduğu yönünde iddialar gündeme gelmişti. Beypazarı Soda konu hakkında açıklama yaptı.
Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Bugün uzun bir sürenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Kabinenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalara yer verildi.