Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı Resmi Kamu kurum ve kuruluşlarına atamalar yapılmaya devam ediliyor. Yapılan atamalar online olarak yayınlanarak vatandaşların bilgi sahibi olması sağlanıyor.
Orman Genel Müdürlüğü 124 sözleşmeli personel alımı yapacak! Orman Genel Müdürlüğü 124 sözleşmeli personel alımı yapacak! İş arayan vatandaşlar için Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre farklı kadrolarda toplamda 124 personel alımı yapılacağı belirtildi.
Meteoroloji'den Ankara dahil 45 il için sarı kodlu sağanak ve fırtına uyarısı! Meteoroloji'den Ankara dahil 45 il için sarı kodlu sağanak ve fırtına uyarısı! Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son rapora göre beklenen olumsuz hava koşulları nedeni ile sarı kodlu uyarı verildiği belirtili.
Bakan Özhaseki duyurdu! Fırtına ve yağış bekleniyor Bakan Özhaseki duyurdu! Fırtına ve yağış bekleniyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün sosyal medya hesabı üzerinden beklenen olumsuz hava durumuna karşı uyarılarda bulundu.
TBMM 9 bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu! TBMM 9 bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu! Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından yayımlanan personel alımına göre toplamda 9 bilişim personeli alımı gerçekleştirileceği ifade edildi.
Faruk Köylüoğlu kimdir, ne iş yapıyor? Faruk Köylüoğlu kimdir, ne iş yapıyor? Yerel seçimlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği’ne Türk siyasetinin ve iş dünyasının önemli isimlerinden Faruk Köylüoğlu getirildi.
MEB duyurdu! Görevde Yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı MEB duyurdu! Görevde Yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Görevde Yükselme suretiyle atama sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak! Tapu ve Kadastro Müdürlüğü sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak! Bugün yayımlanan son ilanlar çerçevesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından farklı kadrolarda sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı ifade edildi.
Tokat'ta peş peşe depremler devam ediyor! 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Tokat'ta peş peşe depremler devam ediyor! 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün Tokat'ta yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre depremlerin peş peşe yaşanmaya devam ettiği ifade edildi.
Tokat'ta okullar tatil mi, 19 Nisan Cuma okul var mı? Tokat'ta okullar tatil mi, 19 Nisan Cuma okul var mı? Bugün Tokat ilinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından yarın için okullarda eğitime devam edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.
AFAD depremin ardından duyurdu! Tokat'da 2 katlı ev yıkıldı AFAD depremin ardından duyurdu! Tokat'da 2 katlı ev yıkıldı Dün gece saatlerinden bu yana Tokat ilinde peş peşe meydana gelen deprem felaketlerinin ardından AFAD yeni açıklamalarda bulundu.
Son Dakika AFAD duyurdu! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son Dakika AFAD duyurdu! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Tokat ilinin Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.