Gündem

23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi? 23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi? 23 Nisan tarihi ile beraber ek ders ücretlerine ilişkin araştırmalar başladı. Ek ders ücreti ile ilgili olarak detaylar merak konusu olurken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
23 Nisan bankalar açık mı,  kapalı mı olacak? 23 Nisan bankalar açık mı, kapalı mı olacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bankada işleri olan vatandaşlar araştırmalarına başladı. 23 Nisan'da bankaların açık mı kapalı mı olduğu merak konusu olmaya devam ederken bir yandan da mobil bankacılık işlemleri sorgulanmaya başladı.
Çalışma Meclisi 5. yıl sonra yeniden toplanıyor! Asgari ücret ve emekli maaşı görüşülecek Çalışma Meclisi 5. yıl sonra yeniden toplanıyor! Asgari ücret ve emekli maaşı görüşülecek Ülkemizde son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından önemli bir adım daha geldi. Edinilen bilgiye göre son toplantısını 2019 yılında yapan ve iş dünyası ve hükümet temsilcilerini bir araya getiren Çalışma Meclisi Ankara'da toplanacak.
Aile Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu! Aile Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre bakanlık tarafından toplamda 45 sözleşmeli personel alımının gerçekleştirileceği ifade edildi.
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Efendi kimdir? İsmailağa Cemaati lideri Hasan Efendi kimdir? Rahatsızlığı nedeni ile önceki günlerde hastaneye kaldırıldığı öğrenilen İsmailağa Cemaati lideri Hasan Efendi bugün hayatını kaybetti.
TBMM'de yapılan 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu renkli anlara sahne oldu TBMM'de yapılan 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu renkli anlara sahne oldu Türkiye Cumhuriyeti'nin en özel bayramlarından olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM'de geniş bir katılımla kutlandı. Günün anısına yapılan çocuk oturumunda onlarla çocuk milletvekilleri ve bakanlar ile bir araya geldi.
Ülke gündemine oturan restoran ve kafelerdeki fiyat atışları için TBMM harekete geçiyor! Ülke gündemine oturan restoran ve kafelerdeki fiyat atışları için TBMM harekete geçiyor! Son günlerde vatandaşlar arasında en çok konuşulan konular arasında fahiş fiyat konusu geliyordu. İşletmelerde en küçük bir ürünün bile çok yüksek rakamlara satılmasından dolayı devlet tarafından yeni bir gelişme yaşandı.
23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz! 23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz! Milyonlarca vatandaş BİM marketlerde yapılan fiyat paylaşımlarını yakından takip ediyor. Gıdadan temizlik malzemelerine pek çok farklı üründe indirimler uygulanıyor. 23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğunu haberimizin detayında bulabilirsiniz.
22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı? 22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Salı gününe denk gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından 22 Nisan'da okulların olup olmadığı merak konusu oldu.
2024 ALES sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 ALES sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından bugün sabah saatlerinde tamamlanan ALES sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adayların en çok merak ettiği ve araştırdıkları arasında yer aldı.
MEB, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı! MEB, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı! Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının tamamlandığı ifade edildi.
4 ilde düzenlenen DAEŞ operasyonunda 36 kişi gözaltına alındı! 4 ilde düzenlenen DAEŞ operasyonunda 36 kişi gözaltına alındı! Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de gerçekleştirilen "Bozdoğan-27" operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığı ifade edildi.