Gündem

Çöl Tozu hangi illerde etkili olacak, kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? Çöl Tozu hangi illerde etkili olacak, kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? MGM tarafından yapılan toz taşınımı uyarısı vatandaşların gündeminde yer ediniyor. Çöl tozu ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken bu hava olayının kaç gün süreceği ve nerelerde etkili olacağı merak edilmeye başlandı.
2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin atama yapılacak? 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin atama yapılacak? 2024 yılı içerisinde yapılacak atamalar için adayların gözü kulağı gelecek açıklamaya çevrildi. 2024 Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımının ne zaman açıklanacağı merak konusu olmaya devam ederken öğretmen atama takvimine ilişkin ayrıntıları da derledik.
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! Gençlik ve Spor Bakanlığı bilişim personeli alımı yapacak! Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! Gençlik ve Spor Bakanlığı bilişim personeli alımı yapacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son ilana göre sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı ifade edildi.
İŞKUR MSB 1829 işçi alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir? İŞKUR MSB 1829 işçi alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir? Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son duyurular çerçevesinde İŞKUR üzerinden 1829 işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Başvuru için gerekli olan şart ve detaylar ise belli oldu.
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 25 işçi alımı yapacağını duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 25 işçi alımı yapacağını duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında 25 işçi alımı yapılacağı ifade edildi.
Bakan Tekin öğretmen atama sayısına ilişkin sorulara yanıt verdi! Bakan Tekin öğretmen atama sayısına ilişkin sorulara yanıt verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin katıldığı bir canlı yayında gündeme ve özellikle de öğretmen atamalarına ilişkin merak edilenlere yanıt verdi.
O saatlerde dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji'den 44 il için toz taşınımı uyarısı geldi O saatlerde dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji'den 44 il için toz taşınımı uyarısı geldi MGM tarafından bugün yayımlanan sarı kodlu uyarılar çerçevesinde ülke genelinde toz taşınımının beklendiği ifade edildi.
2024 Şevval ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur? 2024 Şevval ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur? Ramazan ayının sona ermesi ile beraber Şevval ayı gündemdeki yerini aldı. Şevval ayı orucunun ne zaman tutulacağı merak edilirken Haberankara.com okurları için bu ayla ilgili olarak bilinmesi gerekenleri derledik.
İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı ne zaman, sınav tarihi belli oldu mu? İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı ne zaman, sınav tarihi belli oldu mu? Bakanlıklarca alımı yapılan personel alımları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenlerin araştırmaları devam ederken İçişleri Bakanlığının yayımladığı bin 608 sözleşmeli personel alımı da merak konusu oldu. Bakanlığın personel alımı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için detayları derledik.
YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? YKS adayı milyonlarca öğrenci, sınav giriş belgesinin ne zaman açıklanacağını öğrenmek üzere araştırmalarına başladı. Sınav giriş belgesine erişmek isteyen öğrenciler araştırmalarına devam ederken bir yandan da giriş belgesine nereden ulaşacaklarını sorguluyorlar.
Araç sahiplerinin yüzünü güldüren haber! Motorin fiyatlarına indirim müjdesi geldi Araç sahiplerinin yüzünü güldüren haber! Motorin fiyatlarına indirim müjdesi geldi Peş peşe gelen akaryakıt zamlarının ardından vatandaşları bir nebze olsun rahatlatacak bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre motorin fiyatlarında indirim uygulanacak.
Korhan Berzeg bulundu mu? Korhan Berzeg olayı nedir? Korhan Berzeg bulundu mu? Korhan Berzeg olayı nedir? Evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen Berzeg ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Ünlü ekonomistin akıbeti hakkında yaşanan yeni gelişme kısa sürede gündem oldu.