Gündem

Meteoroloji'den Ankara dahil 6 il için sarı kodlu sağanak uyarısı geldi! Meteoroloji'den Ankara dahil 6 il için sarı kodlu sağanak uyarısı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara dahil 6 il için yaptığı uyarılarda gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini duyurdu.
Başvuru için son gün! MSB 1829 işçi alımı kadro ve başvuru şartları belli oldu Başvuru için son gün! MSB 1829 işçi alımı kadro ve başvuru şartları belli oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından gelen duyuru ile birlikte toplamda 1829 işçi alımı yapılacağı belirtmişti. Alımlar için kadro ve son başvuru tarihi belli oldu.
Adıyaman'da cinnet geçiren polis karakolda ateş açtı! Yaralılar var Adıyaman'da cinnet geçiren polis karakolda ateş açtı! Yaralılar var Bugün akşam saatlerinde yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte Adıyaman'da karakolda bulunan bir polis diğer polis memurlarına ateş açtı! İlk belirlemelere göre ağır yaralı polis memurların olduğu ifade edildi.
Korhan Berzeg olayı nedir, kimdir, bulundu mu? Korhan Berzeg olayı nedir, kimdir, bulundu mu? Bundan tam 312 gün önce evinin yakınlarında kaybolduğu belirlenen ekonomist Korhan Berzeg'in akıbeti hakkında bilinmezlik devam ediyordu. Bugün son dakika gelişmesi yaşandı...
108. Dönem özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 108. Dönem özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bugün gerçekleştirilen 108. Dönem özel güvenlik görevlisi sınavı hakkında merak edilenler artıyor. Bu kapsamda sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı.
2024 Anneler Günü ne zaman, hangi tarihte kutlanacak? 2024 Anneler Günü ne zaman, hangi tarihte kutlanacak? Nisan ayının son günlerinde Anneler Günü tarihi araştırma konusu oldu. Anneler Gününün ayın kaçında kutlanacağı merak edilirken ülkemizde de kutlanan Anneler Günü'nde anneleri mutlu edecek hediyeler, çiçekler alınıyor. Bu özel tarihi kaçırmak isteyemeyenler de araştırmalarına devam ediyor.
İYİ Parti Genel Başkanlık seçimi 2. tura kaldı İYİ Parti Genel Başkanlık seçimi 2. tura kaldı Sonucu merakla beklen İYİ Parti Kurultayı sabahın erken saatlerinden beri devam ediyor. Gerçekleşen Kurultay'da İYİ Parti'nin Genel Başkanı seçimi 2. tura kaldı.
2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar? Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenler KPSS için hazırlıklarını sürdürüyor. KPSS hazırlıkları devam eden adaylar sınavın başvuru tarihi ve ücreti hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. 2024 yılı KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ve ücreti hakkında merak edilen güncel bilgileri derledik.
İntegral müfredattan kalktı mı, 2024 YKS'de integral var mı, ne zaman kalkacak? İntegral müfredattan kalktı mı, 2024 YKS'de integral var mı, ne zaman kalkacak? MEB tarafın bir süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat askıya çıktı. Yeni müfredatla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken müfredatın yüzde 35 oranında sadeleştiği de ifade edildi. Bu çerçevede integral konusunun müfredattan kaldırılıp kaldırılmadığı merak edilirken 2024 YKS'ye de integral konusuna dair merak edilenler arttı.
Lokanta ve kafelere yapılan KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayınlandı! Lokanta ve kafelere yapılan KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayınlandı! Hayata geçirilen yeni düzenleme ile işletmelerdeki KDV oranının düşük seviyeden gösterilmesi gibi durumların önüne geçirilmesi bekleniyor. Yapılan düzenleme 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak.
MEB yeni müfredat taslağını erişime açtı MEB yeni müfredat taslağını erişime açtı Okullarda müfredat değişikliği ile ilgili haberler yakından takip edilirken MEB tarafından son dakika açıklaması geldi. MEB, yeni müfredata ilişkin taslağı bugün kamuoyunun bilgisine sunacaklarını ifade ederken taslağı erişeme açtıklarını duyurdu.
MEB yeni müfredat ne zaman açıklanacak? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği ne zaman yapılacak? MEB yeni müfredat ne zaman açıklanacak? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği ne zaman yapılacak? Okullarda müfredat değişikliği ile ilgili bazı haberler gündemi oldukça meşgul etmişti. Müfredat değişikliği hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken 2024 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliğinin ne zaman yapılacağına ilişkin detayları derledik.