Gündem

2024 Kurban Bayramı  ne zaman, kaç gün tatil olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil olacak? İslam aleminin iki dini bayramı olan Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Zilhicce ayının 10. gününden itibaren idrak edilmeye başlanan Kurban Bayramı'nın bu yıl hangi tarihe denk geldiği sorgulanmaya başladı.
1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları ülke genelinde gerçekleşiyor. İşçilerin dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta İstanbul'da çeşitli önlemler alınırken İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Çarşamba alınan önlemler kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacağını duyurdu. Kapalı yollara alternatif güzergahlar da vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer aldı.
Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına kısıtlama getirildiğini açıkladı Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına kısıtlama getirildiğini açıkladı Kırmızı et fiyatlarının ardından son dönemde hızlı bir şekilde zamlanan bir diğer ürün beyaz et olmuştu. Piyasadaki yükselişi durdurmak için harekete geçen Ticaret Bakanlığı alınan kararı resmi olarak duyurdu.
Meteoroloji Ankara dahil 14 il için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu! Meteoroloji Ankara dahil 14 il için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu! Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alacak! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alacak! Bugün yayımlanan personel alım ilanları çerçevesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi.
31 Dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik tarihleri belli oldu! 31 Dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik tarihleri belli oldu! Bu sene alımların yapılmaya başladığı 31. Dönem POMEM için gelen son dakika duyurusu ile birlikte ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik için tarihlerin belirlendiği ifade edildi.
Başvurular bugün başladı! OGM 64 geçici işçi alımı yapacak Başvurular bugün başladı! OGM 64 geçici işçi alımı yapacak Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son ilanlara göre bugünden itibaren toplamda 64 geçici işçi alımı yapılacağı ifade edildi.
MEB depremde görev yeri değişen öğretmenlere duyurdu! Geri dönme imkanı sunulacak MEB depremde görev yeri değişen öğretmenlere duyurdu! Geri dönme imkanı sunulacak Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda depremde görev yeri değişen öğretmenler için geri dönüş imkanının bulunduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreninden açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreninden açıklamalar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Törenine katılım sağladı. Törende gündeme dair de önemli açıklamalarda bulundu.
ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman? ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman? Çaykur'un duyurduğu işçi alımlarına ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor İşçi alımları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bin 72 personel alımı ile ilgili olarak gerçekleşecek kura çekimine dair detaylar merak konusu oldu.
108'nci  dönem Özel Güvenlik sınavı cevap anahtarı yayımlandı mı, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 108'nci dönem Özel Güvenlik sınavı cevap anahtarı yayımlandı mı, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? EGM tarafından ÖGG sınavı tamamlandı. Sınava katılım sağlayan adaylar cevap anahtarı ve sonuçların açıklanacağı tarihe odaklanırken detaylar da araştırma konusu oldu. ÖGG sınavına katılan adayların merak ettikleri soruların yanıtını Haberankara.com olarak derledik.
2024 Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, atama ne zaman yapılacak? 2024 Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, atama ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması gündemin en yoğun araştırılan ve merak edilen konuları arasında yer alıyor. Atamalarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler merak ettikleri sorulara yanıt ararken bir yandan da kadro ve branş dağılımlarının belli olup olmadığını sorguluyor.