Gündem

Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi mi? Ekmek ne kadar? Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi mi? Ekmek ne kadar? Ankara’da simit fiyatlarına zam geldiğinin duyurulmasından sonra gözler ekmek fiyatlarına çevrildi. Başkentte simitten sonra ekmek fiyatlarına da zam gelecek mi? 1 ekmek kaç TL? İşte detaylar..
DGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 DGS tercihleri DGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 DGS tercihleri 14 Ağustos’ta açıklanması gereken DGS sonuçları bu sabah saatlerinde açıklandı. DGS sonuçlarını öğrenen adaylar tercihlerin ne zaman başlayacağını merak ediyor.
Çankırı'da 9 milyon yıl öncesine ait fil kemikleri bulundu Çankırı'da 9 milyon yıl öncesine ait fil kemikleri bulundu Çankırı’da yapılan kazı çalışmalarında bir file ait kemiklerin bulunduğu açıklandı. Ayrıca bölgenin tarihinin 9 milyon yıl öncesine kadar gittiği tespit edildi.
Narin’in amcası Salim Güran, o soruya yanıt veremedi Narin’in amcası Salim Güran, o soruya yanıt veremedi Tüm Türkiye 8 yaşında cansız bedeni bulunan Narin’e ağlıyor. Dün defnedilen Narin’in olayına ilişkin yayın yasağı kaldırılmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu olan amca Salim Güran2ın o soruya yanıt veremediği öğrenildi.
Kırıkkale'de gürültü kavgasında komşusunu yaralayan kişi tutuklandı Kırıkkale'de gürültü kavgasında komşusunu yaralayan kişi tutuklandı Kırıkkale’de gürültü nedeniyle çıkan kavgada av tüfeği ile komşusunu vurarak yaralanmasına neden olan şüpheli yakalanarak tutuklandı.
2024 KPSS Lisans bazında sıralama belli oldu! KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır? 2024 KPSS Lisans bazında sıralama belli oldu! KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır? KPSS Lisans bazında sıralama belli oldu. ÖSYM yaptığı açıklamasında adayların beklediği branş bazında sıralama sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
DGS sonuçları açıklandı! ÖSYM 2024 DGS sonucu sorgulama DGS sonuçları açıklandı! ÖSYM 2024 DGS sonucu sorgulama DGS sonuçları binlerce öğrenci tarafından heyecanla bekleniyordu. 2 yıllık önlisans eğitimini lisans eğitimine tamamlamak isteyenlerin girdiği DGS sınav sonucu az önce açıklandı.
Mardin Midyat kayıp çocuklar son dakika bulundu mu, anne nerede ortaya çıktı? Mardin Midyat kayıp çocuklar son dakika bulundu mu, anne nerede ortaya çıktı? Türkiye Diyarbakır'da kaybolan Narin'e yanarken küçük kızın cinayete kurban gitmesi büyük üzüntü yaratmıştı. Bir haberde Midyat'tan gelirken Midyat kayıp çocuklar son dakika haberi geldi.
James Earl Jones hayatını kaybetti! Darth Vader’ın sesi kaç yaşındaydı neden öldü? James Earl Jones hayatını kaybetti! Darth Vader’ın sesi kaç yaşındaydı neden öldü? Dünyanın en çok izlenen kült yapımları arasında yer alan Star Wars filminde Darth Vader karakterine ses veren James Earl Jones hayatını kaybetti. Jones neden öldü, kaç yaşındaydı?
RTÜK Başkanı Şahin yayın yasağı kararını delen medya kuruluşlarına seslendi RTÜK Başkanı Şahin yayın yasağı kararını delen medya kuruluşlarına seslendi Diyarbakır Bağlanr'da kaybolan ve daha sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde RTÜK tarafından yayın yasağı kararı alışmış ve bu karar 9 Eylül öğle saatlerinde sona ermişti. RTÜK Başkanı Şahin, yayın yasağını delen medya kuruluşları olduğunu ifade ederek açıklama yaptı.
Son dakika: Narin Güran'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan baba serbest bırakıldı Son dakika: Narin Güran'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan baba serbest bırakıldı 21 Ağustos tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan kahreden haber geldi. Vahşice bir cinayete kurban giden Narin Güran için başlatılan soruşturmada 24 kişi gözaltındayken babanın serbest bırakıldığı öğrenildi.
RTÜK Başkanı Şahin duyurdu: Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı RTÜK Başkanı Şahin duyurdu: Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve arama çalışmalarının 19’uncu gününde derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, soruşturmasında yayın yasağı kararı alınmıştı. RTÜK Başkanı tarafından yapılan son dakika açıklamasında yayın yasağının kaldırıldığı duyuruldu.