Gündem

MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 PKK’lı terörist teslim oldu MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 PKK’lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından aktarılan bilgilere göre Irak’ın kuzeyinde barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu.
Yozgat'ta kontrolden çıkan araç ağaca çarparak durdu! Yozgat'ta kontrolden çıkan araç ağaca çarparak durdu! Yozgat'ta yaşanan kaza görenlere korku dolu dakikalar yaşattı. Sürücüsünün hakimiyetinden çıkan araç yaptığı kaza yaptı. Kazada 1 kişi yaralandı.
Eskişehir'de kaybolan 75 yaşındaki kadının bulunması için çalışma başlatıldı Eskişehir'de kaybolan 75 yaşındaki kadının bulunması için çalışma başlatıldı Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkan 75 yaşındaki kadının kaybolduğu bilgisi polis ekiplerine bildirildi. Hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması amacıyla arama kurtarma çalışmaları başlatıldığı öğrenildi.
Konya’da midibüs ile panelvan çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı Konya’da midibüs ile panelvan çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı Ülkemizde çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Yaşanan kazalarla ilgili detaylar kamuoyunun gündeminde yer alırken bir kaza haberi de Konya'dan geldi.
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması! Üretim kapasitesi daha da artacak Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması! Üretim kapasitesi daha da artacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar bugün yaptığı açıklamalarda Karadeniz gazı için "Bugün itibarıyla doğal gaz üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu." diyerek kapasitenin daha da artacağını dile getirdi.
MGM'den 34 il için meteorolojik uyarı geldi! Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor MGM'den 34 il için meteorolojik uyarı geldi! Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde toplamda 34 il için gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği ifade edildi.
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: 226 kişi gözaltına alındı Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: 226 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda 1 Mayıs gösterileri kapsamında toplamda 226 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.
MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Acı haber son dakika Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı. Pençe-Kilit bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit oldu.
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak? Bakan Tekin duyurdu! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından bugün yapılan açıklamalarda öğretmen atamalarının ne zaman gerçekleştirileceği konusunda bilgilendirmelere yer verildi.
Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirme amacıyla uzatılacağı açıklandı Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirme amacıyla uzatılacağı açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. etap çalışmalarına temmuz ayında başlayacaklarını bildirdi. Bu çerçevede heyelanlara karşı güçlendirme amacıyla uzatılacağı ifade edildi.
Hafızlık öğrencileri sanatla motive oluyor Hafızlık öğrencileri sanatla motive oluyor Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Hz. Aişe Kız Kur’an Kursu'nda hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimlerini sürdüren öğrencilerin sanatsal faaliyetlerle de zihinlerini dinlendirerek motive olmaları sağlanıyor.
Aksaray’da hafif ticari araç alev alev yandı Aksaray’da hafif ticari araç alev alev yandı Aksaray’da seyir halindeyken motor kısmından aniden alev alan hafif ticari araç alev alev yandı. O anlar kayıt altına alınırken olaya itfaiye ekipleri müdahale etti.