Gündem

Bakan Yerlikaya Kalkan-21 operasyonunu duyurdu! 12 kişi tutuklandı Bakan Yerlikaya Kalkan-21 operasyonunu duyurdu! 12 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalarda iki ilde göçmen kaçakçılığına karşı düzenlenen operasyonlarda 16 kişiden 12'sinin tutuklandığı ifade edildi.
Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmen atamaları branş kadro dağılımını pazartesi günü açıklayacak Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmen atamaları branş kadro dağılımını pazartesi günü açıklayacak Öğretmen atamaları hakkında detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Atamalara ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler detaylar için sorgulamalarına devam ederken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den bir son dakika açıklaması geldi.
Erzincan İliç'teki maden kazasında 2 işçinin daha cansız beden bulundu Erzincan İliç'teki maden kazasında 2 işçinin daha cansız beden bulundu Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasındaki işçiler henüz aranıyor. Konuyla ilgili olarak zaman zaman bakanlıklar tarafından açıklama gelirken 2 işçinin saha cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.
Bir sigara grubuna yeniden zam geldi! Bir sigara grubuna yeniden zam geldi! Sigara kullanıcıları son dönemde peş peşe ve yüksek rakamlı zam haberleri ile karşılaşmaya devam ediyor. Farklı sigara gruplarına gelen zamlar kısa sürede günün en çok konuşulan konuları arasında yer almayı başardı.
Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara af yok! Kanun teklifi meclise sunuldu Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara af yok! Kanun teklifi meclise sunuldu Günlük hayatta vatandaşların şikayetçi oldukları en önemli konular arasında hayat pahalılığının yer aldığı biliniyor. Fiyatların ekonomik olarak eski haline gelmesi adına çalışmalarını sürdüren ilgili birimler, art niyetli kişilere karşı da yaptırımlar hayata geçiriyor.
KGM yol durum bülteni yayında! Karayollarında son durum KGM yol durum bülteni yayında! Karayollarında son durum Kara yollarındaki güncel durum yola çıkacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor. KGM'nin yol durum bülteni de bu çerçevede takip edilenler arasında yer alırken bugün yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının olduğu bölgeleri derledik.
Milli Savunma Bakanlığı yıldırım çarpması sonucu yaralanan askerin şehit olduğunu duyurdu Milli Savunma Bakanlığı yıldırım çarpması sonucu yaralanan askerin şehit olduğunu duyurdu 3 Mayıs günü Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Pençe Kilit Harekat bölgesinde görevini icra ederken yıldırım çarpması sonucu tedavi altına alınmıştı. MSB yaptığı açıklama ile Astsubay Göçmen'in şehit olduğunu duyurdu.
MGM yeniden gök gürültülü sağanak yağışı duyurdu! 15 il için sarı kodlu meteorolojik uyarı verildi MGM yeniden gök gürültülü sağanak yağışı duyurdu! 15 il için sarı kodlu meteorolojik uyarı verildi Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda toplamda 15 il için gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği ifade edildi.
KPSS 2024 Lisans Başvuruları başladı mı? KPSS 2024 başvuru ekranı KPSS 2024 Lisans Başvuruları başladı mı? KPSS 2024 başvuru ekranı Ülkemizde milyonlarca adayın memur olma hayalini gerçekleştirmesi için girmesi gereken KPSS için beklenen başvuru süreci başladı. Sürecin başlaması kadar adayların sınavlara girmek için ödemesi gereken ücretlerde adından söz ettirmeyi başardı.
MEB'e giden CHP Milletvekilleri yeni müfredat taslağıyla ilgili açıklama yaptı! Maarif modelini kabul etmiyoruz MEB'e giden CHP Milletvekilleri yeni müfredat taslağıyla ilgili açıklama yaptı! Maarif modelini kabul etmiyoruz CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ve bazı milletvekilleri, TBMM'den Milli Eğitim Bakanlığına yürüdü. CHP'li Milletvekilleri Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Yeni modeli kabul etmediklerini belirten vekiller önemli konu başlıklarına dikkati çekti.
Türk Hava Yolları tecrübesiz kabin memuru alımı yapacak! Türk Hava Yolları tecrübesiz kabin memuru alımı yapacak! THY, tecrübesiz kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. İş arayanlar THY tarafından sunulan istihdam fırsatından yararlanmak üzere araştırmalarına devam ederken alıma dair detaylar merak konusu oldu.
Mayıs 2024 Askerlik yerleri açıklandı! Mayıs askerlik celbi sorgulama ekranı Mayıs 2024 Askerlik yerleri açıklandı! Mayıs askerlik celbi sorgulama ekranı Yüzbinlerce Türk gencinin beklediği haber Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlandı. Bakanlık askerlik yerlerinin belirlendiğini ve erişime açıldığını duyurdu.