Gündem

Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf kimler için geçerli Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf kimler için geçerli Son günlerde sıklıkla dile getirilen ekonomi tedbirleri konusunda önemli bir adım atılacak. Kamuda tasarruf adı verilen bu tedbirin ne olduğu ve neden uygulanacağı merak konusu oldu.
81 ilde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonu düzenlendi! 81 ilde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonu düzenlendi! Ülkenin tamamında asayiş çalışmaları çerçevesinde cezalarını çekmekten kaçanlar birer birer yakalanıyor. Ülkenin istisnasız her şehrinde yapılan bu operasyonlarda elde edilen rakamlar durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor.
Engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki Gülsüm anneye ziyaret üstüne ziyaret! Engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki Gülsüm anneye ziyaret üstüne ziyaret! Anneler Günü dolayısıyla yurt genelinden peş peşe anneler ve onların fedakarlıklarını gösteren paylaşımlar gelmişti. Sivas'tan gelen bir görüntü ise duygusal anlar yaşanmasına neden olmuştu.
Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü programını duyurdu Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü programını duyurdu Anneler Gününün 12 Mayıs'a denk gelmesine rağmen öncesi ve sonrasındaki günlerde de bu özel anı kutlama programları sürüyor. Bu kapsamda Ankara'da Hacettepe Üniversitesi hazırladığı takvimi paylaştı.
Emeklilere Kurban bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Emekli bayram ikramiyesi Emeklilere Kurban bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Emekli bayram ikramiyesi Ülkemizde Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki defa yapılan emeklilere bayram ödemelerinden ilki geçtiğimiz Nisan ayında yapılmıştı. Kurban bayramının yaklaşması ile milyonlarca emekli ikinci ödemeyi beklemeye başladı.
Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Doğan'ın babası vefat etti Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Doğan'ın babası vefat etti Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.
Melih Gökçek "Mansur Yavaş'tan iki talebim olacak" Melih Gökçek "Mansur Yavaş'tan iki talebim olacak" 1994-2017 yılları arasında ABB Başkanı olarak görev yapan Melih Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a seslendi. Gökçek ilk defa Yavaş'tan bir şey istediğini söyledi.
Eskişehir'de abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara para cezası kesildi Eskişehir'de abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara para cezası kesildi Trafik kurallarına uymak çeşitli olumsuzlukların önüne geçmek için büyük önem taşıyor. Bu çerçevede egzoz kullanımı ile ilgili sınırlar bulunurken park kurallarına uymayanlara da para cezası veriliyor. Son olarak Eskişehir'de yapılan kontrollerde binlerce lira para cezası kesildiği ifade edildi.
TÜİK Mart 2024 işsizlik rakamlarını açıkladı TÜİK Mart 2024 işsizlik rakamlarını açıkladı Türkiye İstatistik Kurumu ülkemizde işsizlik oranlarında gelinen son durumu paylaştı. Yapılan açıklamaya göre işsizlik rakamlarında azalma devam etti.
Kırıkkale'de 2 otomobil çarpıştı! Kazada 5 kişi yaralandı Kırıkkale'de 2 otomobil çarpıştı! Kazada 5 kişi yaralandı Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Kırıkkale'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
2024 Ulusal Staj Programı nedir, başvuru sonuçları açıklandı mı? 2024 Ulusal Staj Programı nedir, başvuru sonuçları açıklandı mı? Ulusal Staj Programı, günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. Ulusa Staj Programı ile ilgili ayrıntılar merak konusu olmaya devam ederken üniversiteli gençlere kamu ve özel sektörde staj imkanı sunan programın detaylarını derledik.
Öğretmenlerin il içi yer değiştirme takvimi belli oldu Öğretmenlerin il içi yer değiştirme takvimi belli oldu Milli Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının alınacağı tarih son dakika belli oldu.