Gündem

Kobani Davasında mahkeme kararları açıklandı! Ahmet Türk, Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'a verilen cezalar belli oldu Kobani Davasında mahkeme kararları açıklandı! Ahmet Türk, Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'a verilen cezalar belli oldu Yaklaşık 10 yıl önce ülke genelinde acı bir tablo ortaya çıkan olaylar meydana gelmişti. 6-8 Ekim 2014 tarihinde yaşananlara dair yapılan yargı süreci bugün sona erdi. Açıklanan karar ile yargılanan sanıkların akıbeti oldu.
RESPECT Projesinin ikinci toplantısı Yunanistan'da yapıldı RESPECT Projesinin ikinci toplantısı Yunanistan'da yapıldı Engelli bireylerin hayattan kopmaması adına yapılan çalışmalar önemli paydaşları bir araya getiriyor. Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri binlerce insanın hayatına dokunuyor.
Güney Kore'den gelen heyet, Kore gazisi İhsan Damdam'ın karşısında saygıyla eğildi Güney Kore'den gelen heyet, Kore gazisi İhsan Damdam'ın karşısında saygıyla eğildi Kore Savaşı'nın bitmesinin üzerinden 70 yıl geçmesine rağmen izleri aynı canlılığını koruyor. Türkiye'nin de bizzat yer aldığı savaş Güney Kore ve Türkiye halkları arasında kardeşlik köprüleri kurulmasına neden olmuştu.
MİT, eylem hazırlığındaki 2 terör örgütü mensubunu etkisiz hale getirdiğini duyurdu MİT, eylem hazırlığındaki 2 terör örgütü mensubunu etkisiz hale getirdiğini duyurdu Milli İstihbarat Teşkilatı ülkeyi kana bulamak isteyenlere karşı nokta operasyonları ile karşılık veriyor. Sınır içinde ve dışında etkisini gösteren MİT kritik öneme sahip operasyon sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıyor.
Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne araç çarptı Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne araç çarptı Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan trafik kazalarında can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor. Kaza haberleri basına konu olmaya devam ederken Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne araç çarptığı öğrenildi.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi Yargı kurumlarında yönetim değişikliği süreci sürüyor. Haftalarca süren Yargıtay Başkanlığının ardından kurumun içinde bir makamda daha değişiklik yapıldı.
Bakan Şimşek ile Uraloğlu köprü ve otoyol zammını değerlendirdi Bakan Şimşek ile Uraloğlu köprü ve otoyol zammını değerlendirdi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son olarak açıkladığı kamuda tasarruf tedbirleri ile gündeme gelmişti. Bunun ardından köprü ve otoyollar için alınan zam kararını değerlendiren Bakan Şimşek, yaşanan artışa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden enflasyona dikkati çeken bir açıklama yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise zam konusunda gereklilik gördüklerini ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Anıtkabir'e ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Anıtkabir'e ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret etti. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Anıtkabir'e bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Bak, Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz" Son günlerde sıklıkla gündem olan suç örgütleri operasyonları ve ona bağlı alınan gözaltı kararları çokça konuşulmuştu. Yaşanılan bu olaylar ile ilgili bir açıklamada Ali Yerlikaya'dan geldi.
Akaryakıt ödemelerinde yeni dönem! Tek fiyat uygulaması başladı Akaryakıt ödemelerinde yeni dönem! Tek fiyat uygulaması başladı EPDK geçtiğimiz günlerde benzin istasyonlarında geçerli olacak önemli bir karar almıştı. Kararda farklılaştırılmış olsun ya da olmasın tüm benzin fiyatlarının artık tek fiyattan satılacağı ifade edilmişti. Beklenen uygulama bugün itibariyle yürürlüğe girdi.
AFAD AÇIKLADI! İzmir'de deprem oldu! Korkutan büyüklük AFAD AÇIKLADI! İzmir'de deprem oldu! Korkutan büyüklük Türkiye güne büyük bir deprem haberi ile uyandı. İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi.
53 yıl sonra resmen kavrulduk! Böylesi görülmedi veriler bile şaşkın 53 yıl sonra resmen kavrulduk! Böylesi görülmedi veriler bile şaşkın Türkiye'nin hava durumu verileri açıklanmaya devam ediyor. Söz konusu veriler vatandaşların gündeminde önemli bir yer tutarken 53 yılın ardından kaydedilen bir rekor da günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.