Gündem

Başıboş sokak köpekleri konusu Meclise geliyor! Çalışmalarda sona gelindi Başıboş sokak köpekleri konusu Meclise geliyor! Çalışmalarda sona gelindi Türkiye'nin sosyal hayatında çözülmesi gereken sorunlardan birisi olarak sokak köpekleri görülüyor. Başıboş köpeklerin insanların hayatını kaybetmesine neden olmasından dolayı AK Parti cephesinde hazırlanan kanun teklifi sürecinde sona gelindi.
Resmi Gazetede yayınlandı! Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği yürürlüğe girdi Resmi Gazete'de yayınlandı! Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği yürürlüğe girdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan yönetmeliklere bir yenisi daha eklendi. Yeni günün ilk saatine belli olan yeni atama ve yürürlük kararları kısa sürede gündem oldu.
Türkiye'de İran için 1 Günlük Milli Yas ilan edildi! Milli yasta edilince ne olur, milli yasta okullar tatil olur mu, milli yas ne işe yarar Türkiye'de İran için 1 Günlük Milli Yas ilan edildi! Milli yasta edilince ne olur, milli yasta okullar tatil olur mu, milli yas ne işe yarar İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazası ile hayatını kaybetmesi sonrasında Türkiye'den manevi anlamda önemli bir hamle geldi. Edinilen bilgiye göre ülkemizde yas ilan edilmesi kararı alındı.
Milli Savunma Bakanlığı 3 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı Milli Savunma Bakanlığı 3 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı Türkiye'nin terör örgütleri ve onların iş birlikçileri ile mücadele artarak devam ediyor. Yılın her döneminde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar hakkında kamuoyuna bilgilendirmeler yapılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı yayınladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı yayınladı 2021 yılından beri İran'ın Cumhurbaşkanı olarak görev yapan İbrahim Reisi trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmalarına ilk andan itibaren destek veren Türkiye'den konuya İran'a destek mesajları mesajları gönderilmeye devam ediliyor.
2024 Kurban Bayramı ne zaman, bayram hangi tarihlere denk geliyor? 2024 Kurban Bayramı ne zaman, bayram hangi tarihlere denk geliyor? Kurban Bayramı tarihleri milyonların gündeminde yer alıyor. Kurban Bayramı'nın ne zaman idrak edileceği merak edilirken bir yandan da bayramın 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı merak ediliyor.
2024 büyükbaş küçükbaş kurbanlık dana tosun düve koyun keçi koç kurbanlık hisse fiyatları ne kadar? 2024 büyükbaş küçükbaş kurbanlık dana tosun düve koyun keçi koç kurbanlık hisse fiyatları ne kadar? Ramazan Bayramı'nın sona ermesi ile beraber İslam alemi Kurban Bayramı için hazırlıklarına başladı. Kurban Bayramı'nda kurban kesme ibadetini yerine getirebilecek olan Müslümanlar da büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı.
Kabine toplantısı bugün yapılacak! Masada hangi konular olacak? Kabine toplantısı bugün yapılacak! Masada hangi konular olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde ülke gündemindeki önemli konuları konuşmak adına kabine toplantısı gerçekleştiriliyor. Söz konusu toplantılarda bir çok kesimi yakından ilgilendiren kararlar alınıyor.
Yozgat'ta sadece 15 gün ömrü olan Cehrilik laleleri ziyaretçilerini bekliyor Yozgat'ta sadece 15 gün ömrü olan Cehrilik laleleri ziyaretçilerini bekliyor Kış aylarından yaz aylarına geçişin en güzel olayları arasında yeniden açan çiçekler gösteriliyor. Bu önemli doğa olaylarının içerisinde bazıları kendi içinde bazı özellikleri ile ön plana çıkıyor.
Muharrem ayı başladı mı? Aşure günü başlangıç ve bitiş tarihi Muharrem ayı başladı mı? Aşure günü başlangıç ve bitiş tarihi Aşure günü ile ilgili araştırmalar başladı. Aşure günü hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Muharrem Ay hakkında detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Kırıkkaleliler 19 Mayıs kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplandı Kırıkkaleliler 19 Mayıs kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplandı Türkiye'nin dört bir yanında 19 Mayıs kutlamaları düzenlendi. Kırıkkale halkı da kendileri için hazırlanan etkinliklerde yer alarak bayram coşkusuna ortak oldu.
Aselsan'dan KPSS'siz personel alımı müjdesi! Detaylar belli oldu Aselsan'dan KPSS'siz personel alımı müjdesi! Detaylar belli oldu Ülkemizdeki önemli kurum ve kuruluşlar dönem dönem bünyelerine alım yapıyor. KPSS şartı aranmayan ilanlar ise en çok ilgi çeken ilanlar oluyor.